Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik egyáltalán ilyen fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen fiú?

Figyelt kérdés
Aki normálisan, kedvesen, megértően bán a lányokkal és nem úgy kezeli őt mint egy rossz r*bancot. Nekem az eddigi barátaim mind csak a szexre mentek és semmibe vettek. Nagyon elvagyok keseredve. Mit csináljak?
2012. aug. 29. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem sok van de van néhány
2012. aug. 29. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:
persze létezik, sőt még olyan is, hogy valaki csak bunkók között mozog
2012. aug. 29. 16:04
 3/12 anonim válasza:
Létezik ilyen igen,az én vőlegényem ilyen...keress jó helyen és ne rögtön kezdj el járni valakivel előbb ismerd ki :)
2012. aug. 29. 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Ne akarj rögeszmésen pasit, akkor fog jönni, amikor nem is számítasz rá! ;)

És vannak még ilyen kedves, odaadó fiúk, akik nem kezelnek ribancként, tapasztalat ... :) ;)

Csak elég kevés, és ki kell fogni az alkalmat, mert nagyon ritka, hogy ilyennel hoz össze a sors!

19/L

2012. aug. 29. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:

szöszikee1 néven mire vársz? Magadon kell változtatnod, határozottan, komolyan viselkedned, egyedi stílussal rendelkezned, hogy felkeltsd értelmes pasik érdeklődését is.

Ne haragudj, hogy látatlanban így beskatulyázlak, de ez döntő többségében tényleg így működik. Lerí egy lányról, ha a nyomiknak is van esélyük nála, illetve vannak olyanok, akikhez oda sem mernek menni az ilyenek.

2012. aug. 29. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Itt vagyok,miért?Az olyan csajok,mint te,pont a szexre hajtó pasikat veszik észre.
2012. aug. 29. 16:12
 7/12 A kérdező kommentje:
A név nem árul el semmit.
2012. aug. 29. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de a csajokhak inkább a menű bunkó srácok jönnek be. Próbáld meg a másik nem szemszögéből nézni az egészet. Szimplán alkalmazkodtak a férfiak a nők igényeihez. Tisztelet a kivétel mind a két nem részéről.
2012. aug. 29. 16:14
 9/12 ASOT ***** válasza:

Mai nap ugy néz ki ez a téma h " minden pasinak csak szexre kellek-és hasonlók"

Nem csak mindig a pasikban van a hiba, hanem a nőkben is.

Lehet túl hamar közel engeded magadhoz őket mielőtt jobban megismernéd.

Vagy az öltözködésed illet az egész kinézeted miatt , megjelenésed miatt.

ÉS még lehet egyéb más oka is.

Amúgy meg te is tudod jól hogy létezik olyan normális pasi sőt biztos olyan is aki külsőre is tetszene neked. De!

De ha nem ismered meg őket addig azt nem tudhatod h milyen is belülről és mit is akarhat.

Hacsak nem ugy megyí oda HOZZÁD H DUGNÁL E VELEM, meg hasonlók.

Szóval ettől még esélyt kell adnod másoknak akár egy beszélgetés erejéig csak aztán ha nem akkro nem és távozol.

2012. aug. 29. 16:18
 10/12 anonim válasza:

Ha ilyenek lennénk egy lánnyal mármint kedvesek, megértők, odafigyelők, megcsalnának vagy megunnának. 2 barátnőm volt eddig az elsővel ez volt, a másodszor pedig összejött minden, fűhöz nyúltam neki ez nem tetszett stb. Minden egyes alkalommal mikor kezdek megismerni egy lányt egyből lejön hogy ugyan az lesz mint elösszőr:D Vagy pedig a másik véglet, és egyszerűen csodálatos az illető aki sokkal jobbat érdemel nálam, így inkább elkerülöm.

Ez a ritkább de mostanában azon gondolkozom hogy egy bunkó arrogáns f***kalap leszek aki a "megunlak,megcsallak" lányokat megdugja majd tovább áll. A gond csak hogy szűz vagyok, és ezt nem adnám oda egy ilyen lánynak. Tudom biztos én is hibás vagyok, mert ki nem? Ezért vagyunk emberek talán kiváltság hogy valaki megtalálja azt a társát akivel felszabadultan, jól érezheti magát és aki mellet önmaga lehet. Arról meg álmodni se merek hogy olyat találjak akivel letudnám élni az életem. :D 16/f

2012. aug. 29. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!