Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Volt olyan amivel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt olyan amivel az exetek nagyon megbántott szakítás után?

Figyelt kérdés
Volt egy 3 hetes futó kapcsolatom de nem jött össze mert az exem állandóan fenyegetett meg stb. Én a futó kapcsimat elküldtem kicsit mondvacsinált indokokkal mert ezt nem fogadta el hogy jön utánunk az exünk és lehet balhé lesz. Emellett nem viszonozta az én törődésemet de ezt neki nem mertem elmondani de a haverjai kiszedték belőlem. Mire várhatók most? Gyülölködni fog hogy megtudta az igazat? Valamilyen szinten meg fogom érteni de hol a határ? 19 L

2012. aug. 29. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha normális, akkor legfeljebb tanul belőle, és továbblép. Nem hiszem, hogy emiatt bármitől félned kéne. Viszont nem érdemes úgy szakítani valakivel, hogy nem mondod meg az igazat, hogy mi volt a baj, mert úgy nem tud rajta javítani, és a következő kapcsolata lehet, hogy emiatt fog megint tönkremenni. Persze nem kötelező, de segíthetnél ezzel egy embernek, csak úgy, pusztán azért, mert felelősséget vállalsz érte.

A kérdést megválaszolva nekem az volt ilyen, hogy az exem nagyon sokáig írogatott, hülyeségeket, miután már egyértelmű volt, hogy nem akarunk egymástól semmit (olyanokat, hogy aludjak nála 4 napot, minek?!). Aztán ezek abbamaradtak, végre ő is továbblépett és megismerkedett egy egészen helyes lánnyal (csak képen láttam). Még utána is odajött hozzám, hogy segítsek felvenni az óráit...stb, ha valamire szüksége volt, és ezzel nem is volt semmi baj.

Aztán hirtelen feleségül vette azt a lányt és amikor teljesen őszintén gratuláltam és sok boldogságot kívántam az esküvőjük alkalmából (amikor láttam facebookon a képeket), akkor egy köszi helyett letiltott és skyperól is letörölt, pedig akkor már fél éve egyáltalán nem beszéltünk, és én már régebb óta vagyok kapcsolatban, mint ahogy ő megismerte azt a lányt. Szóval ezt a mai napig nem értem, nagyon megbántott, mert én mindig ott voltam neki, amikor így vagy úgy szüksége volt rám, viszont kb a szülinapjára küldött sms-en kívül soha nem kerestem. Végülis mindegy, egyszerűen csak emberileg nem volt egy korrekt reakció szerintem.

2012. aug. 29. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdés, és a leírás, hogy függ össze azt nem vágom.

Konkrétan a kérdésedre a válasz:

Volt, azt mondta, hogy én mennyire sz.r vagyok az új csajához képest az ágyban. (annyira, hogy később velem csalta meg az új csajt)

Amúgy meg a leírásra... tanulj meg értelmesen fogalmazni, és akkor meg is értem, hogy mi a bajod, mert így nagyon zavaros.

2012. aug. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!