Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szakítás után viszonylag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szakítás után viszonylag hamar belépett valaki az életembe. Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Jól érzem magam vele és ha egy fél évvel-évvel később jön, talán nem is lenne semmi gond, de én erre még nem vagyok felkészülve... Viszont elveszíteni sem szeretném. Mondjam azt, hogy lassítsunk? De azt is, hogyan kell a gyakorlatban elképzelni? 25/L
2012. aug. 29. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell itt várni stb. Ha tetszik Neked, akkor hajrá, legalább elfeledteti az exedet!
2012. aug. 29. 14:16
 2/3 ASOT ***** válasza:

Ne is lökd el magadtól.

Korainak érzed lehet h az is de lehet h te reagálod túl.

Az is lehet h hogy csak félsz h csalódás érne??

Jól érzed magad vele mosolyogsz is néha gondolom :)

Egyébként meg többnyire ezt szokták javasolni hogy ha vége egy kapcsolatnak és az ember nem tudja mit tegyen, akkor menjen szórakozni vagy barátokkal legyen és a legjobb ha talál valakit! Úgy a legkönnyebb mással felejteni.

Ha gondolod lassíts , legyen hosszabb az ismerkedős randizgatós része, amikor még csak filmet néztek te odabújsz hozzá ő simogatja a kis kezecskédet vagy buksidat, és nyugodt vagy. :)

De beszéld meg vele is hogy nem akarod elsietni.

AZT! Ne mond neki h korai még ez neked mert akkor lelép! Mert akkor ugy fogja gondolni h "óriási na ez sem fog szeretni soha mert még mindig a nagy exe a menő"

2012. aug. 29. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Hmm. Nekem is ilyesmi volt csak engem előtte az exemmel csak a megszokás tartott össze. Nem szerettem már. Szakítottunk jött egy srác. Elmagyaráztam neki h mi van és én még nem akarok kapcsolatot de anniyra vonzódtunk egymáshoz h a köv talinál összejöttünk :D Bár nem volt könnyű rávennie h döntsek mert én is ezen vacilláltam h most nem kéen még új kapcsolat de mégis annyira jó vele.... stb. Nem bántam meg h összejöttünk. 2,5 éve vagyunk együtt és már megkérte a kezem is
2012. aug. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!