Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud erre magyarázatot adni?
Ma beutaztam BPre. A buszon leült mellém egy lány, megjegyzem több szabad hely is volt még. Néha rám nézegetett, de hangos volt a busz és mindketten zenét hallgattunk, nem szóltam hozzá. A villamoson kb egymással szemben ültünk már, nagyon sokat pislogott felém, tartottam szemkontaktust, stb. Ugyan ott szálltunk le, megszólítottam, egy barátságos 1 perces beszélgetés után rákérdeztem van e barátja, azt mondta "háát igen"
Ez most mi? Akkor minek nézett? Meg miért ült mellém? Nem értem :/
Azt, hogy az a hely volt szimpatikus neki? :D Nekem pl vonaton megvannak a kedvenc helyeim (gyorson például számozva vannak a fülkék, megvan melyik számúba szoktam menni, ha van hely még), személyvonaton ami olyan (Flirt) is megvannak a kedvenceim (megfelelően messze a wc-től, olyan hely, ahol jó helyen van az ablak, lehetőleg fent, stb.), és az is szempont, hogyha minden boxban ülnek, akkor azt választom, ahol menetirányba ülhetek. Érdekel is engem, ki ül ott, ha nem különösen büdös. :D
Na, pl ezt gondold.
Az meg hogy mosolyog. Jó napja van. Vagy csak nézelődött és találkozott a tekintetetek és nem akart bunkó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!