Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki tud erre magyarázatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.Romanov kérdése:

Valaki tud erre magyarázatot adni?

Figyelt kérdés

Ma beutaztam BPre. A buszon leült mellém egy lány, megjegyzem több szabad hely is volt még. Néha rám nézegetett, de hangos volt a busz és mindketten zenét hallgattunk, nem szóltam hozzá. A villamoson kb egymással szemben ültünk már, nagyon sokat pislogott felém, tartottam szemkontaktust, stb. Ugyan ott szálltunk le, megszólítottam, egy barátságos 1 perces beszélgetés után rákérdeztem van e barátja, azt mondta "háát igen"

Ez most mi? Akkor minek nézett? Meg miért ült mellém? Nem értem :/

2012. aug. 29. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ilyen a világ.
2012. aug. 29. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos vannak ilyen nők, akik szeretnek szórakozni az emberrel :(
2012. aug. 29. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Tetszettél neki, megnézegetett. Ennyi.
2012. aug. 29. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
ÚRISTEN! BIZTOS ELSŐ LÁTÁSRA BELÉDESETT MERT NÉZETT TÉGED, EZ JELENT VALAMIT! HÚ ÉS MELLÉD ÜLT LE, PEDIG VOLT MÁSHOL HELY, TUTI DUGNI AKART! A BITANG RIBI!!! ÉS MÉG BARÁTJA IS VAN!
2012. aug. 29. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs szabad kettes hely, énis válogatok a helyek közül, ki szimpibb, ki mellé tudok leülni. Benyomom a zenét, aztán néha elbámulok a semmibe, aztán arra eszmélek, hogy bámul egy csávó, olyan pajzánul néz, azthitte szemezek vele ._.
2012. aug. 29. 14:23
 6/12 anonim válasza:
Érdekess milyen buszon voltál ??
2012. aug. 29. 14:39
 7/12 A kérdező kommentje:
64-es utána 61-es villamos
2012. aug. 29. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:
egyesek miért gondolják azt, hogy ha valaki melléjük ül, vagy megnézi őket, esetleg rájuk mosolyog, rögtön kapcsolatot akar?
2012. aug. 29. 15:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Miért, mit kellene hogy gondoljak?
2012. aug. 29. 15:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Azt, hogy az a hely volt szimpatikus neki? :D Nekem pl vonaton megvannak a kedvenc helyeim (gyorson például számozva vannak a fülkék, megvan melyik számúba szoktam menni, ha van hely még), személyvonaton ami olyan (Flirt) is megvannak a kedvenceim (megfelelően messze a wc-től, olyan hely, ahol jó helyen van az ablak, lehetőleg fent, stb.), és az is szempont, hogyha minden boxban ülnek, akkor azt választom, ahol menetirányba ülhetek. Érdekel is engem, ki ül ott, ha nem különösen büdös. :D

Na, pl ezt gondold.

Az meg hogy mosolyog. Jó napja van. Vagy csak nézelődött és találkozott a tekintetetek és nem akart bunkó lenni.

2012. aug. 31. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!