Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társra lenne szükség miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társra lenne szükség miért nem találok barátnőt? Lent bővebben

Figyelt kérdés

Társra lenne szükségem egy barátnőre akinek mindent elmondhatok megbízhatok-ben megölelhetem erre most nagy szükségem lenne! És nem tudok barátnőt találni.Akármikor ismerkedek sose jön össze :( Ne nézzetek hülyének de most tényleg nagy szükségem lenne egy barátnőre de nem találok:\'(

16F

2009. júl. 26. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Regisztrálj társkeresőn.
2009. júl. 26. 21:50
 2/11 A kérdező kommentje:

ott fent vok de semmi

nemtom mi van a mai lányokkal :O :)

2009. júl. 26. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
összetörte a szívüket egy pasi:( hát ez van a mai lányokkal!!
2009. júl. 26. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
sztem társkeresőn nagyon nagy igényű csajok vannak, sztem vipen keress 1 neked tetsző csajost írj neki és onnantól már tudod a dolgod
2009. júl. 26. 21:56
 5/11 A kérdező kommentje:

és mit írjak neki??

általában azt írom hogy sziveessen megismerném mert tetszik de ez úgy látszik nem jó

2009. júl. 26. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mert mar annyira akarod a baratnot h nincs onbizalmad.. En is igy voltam.. De aztan minden rendbe jott :) 20/f
2009. júl. 26. 22:29
 7/11 A kérdező kommentje:
de mikor??Nekem most nagyon kéne barátnő nagyon jó lenne valakihez hozzá bújni (nemvok nyálas csak most tényleg nagyon kéne :) )
2009. júl. 26. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
am elsieted a dolgot épp ezért nem jött össze eddig mert rögtön azt írtad h megismernéd, szóval először csak levélben az msnjét kérd el utána msnen 1hónap után már adagolhatod neki a jobbnál jobb szöveget:P
2009. júl. 26. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj lányokkal esetleg személyesen? Ez lenne a legegyszerűbb, de gondolom ehhez már lufi vagy.
2009. júl. 27. 01:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Társkereső, myvip, etc. Hol élünk? Nem egyszerűbb a régimódi módszer? Tetszik, érzed, hogy tetszel neki, beszélgettek és lesz belőle valami vagy sem.

Vagy csak én vagyok rizsporos...

2009. júl. 27. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!