Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem találok barátnőt. Konkréta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok barátnőt. Konkrétan nem volt még sose. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet ott kezdődik, volt már "rengeteg" akkor bnőnek hittem őket mivel nem volt más csaj velük foglalkoztam anno és mivel kellett volna valki aki foglalkozik velem és szeret dédelget stb... igy hát felszedtem őket. Nehezen. Nem 1-2 nap alatt. KIderült minden erőfeszítésem arra volt elegendő, hogy 2-3 hetes kapcsolatok alakuljanak belőle. Nagyon zavar, immáron 1 éve nem volt senkim, mert ha nincs "ribanc" nincs nő se. Értelmes van még? Mit tegyek? Járok bulizni is, igazán nem érzem magam jól. A csajoknak ott vagy van barátjuk, vagy nem jövök be nekik, vagy csak bulizni tényleg csak jól érezni járnak oda, hangzavar stb. Nem nyíltak felém és mintha mindig visszavonulót fújnának. Igazából megmondom őszintén a könnyű vérű csajokat szeretem ugyanis rengeteget küzdöttem már a "barátnőért" és lám: kaptam cserébe 2 hetet (kb 4 tali). Ezért nincs kedvem "hajtani" megint potyára feleslegesen valakire. Unkorrektek és szó nélkül lelépnek, legalább odanyőgnének valamit hogy ez meg az volt a baj és csá. Tanultam volna. De még ezt se kaptam soha egyiktől se. Ismétlem magam: Unkorrektek. Értelmes csajt akarok találni de se buliba, se chaten, társkeresőkön, nem találtam még, se sulikba, se melóhelyen vagy csak úgy átlag. Pedig rengeteggel össze spanoltam már így vagy úgy hozta az élet. Nem akarnak semmit. Szinte érzékeltetik azzal, hogy: nemveszi fel a telót, nem ér rá, mindig játsza mennyire elfoglalt. Zavar hogy körbe nézek vagy msn-en ismeretlen csajok élménybeszámolót tartanak mennyire szeretik a barátjukat engem meg senki se. Ragaszkodóak és imádják a pasijukat. Én is szeretnék egy ilyet de a lehető legtöbb mindent próbáltam már. Mit tegyek?

el vagyok szomorodva. Mondogatom magamba nem baj lesz nekem is, nem hiányzik senki, elvagyok egyedül, jólérzem magam. (ezt gyakorlom 2010 jan 1 óta) megfogadtam) nem leszek szomorú mert egyedül vagyok. De ez nem megy örökké. Kezdem feladni. Persze lefoglalom magam van hobbim és haverjaim, de amikor eljön az est mindig eszembe jut és ugy érzem nagyon fontos lenne már végre valakihez tartozni és szeretni valakit.

20/F

2010. máj. 18. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sz@r helyzetben vagy, mit ne mondjak, de ne keseredj el.

Szerintem keress nyugodtan, bátran, de nem hiszem h a könnyű vérű csajokkal valaha is jól járnál. Régebben valószínűleg az volt a baj, h azok a csajok alapjáraton csak alkalmi kapcsolatot kerestek, és nagy egoizmusuk miatt azt hitték h te kiolvasod minden gondolatukat. Szerintem érdemes tovább küzdened "barátnőért".

Sok sikert!

2010. máj. 18. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Ismerkedj máshol.

Ha könnyű vérű csajoktól vársz komoly kapcsolatot? Elég ellentmondásos..

remélem jön valaki akiért érdemes lesz egy picit hajtani.

Férfiak is ilyenek, hogy szó nélkül lelépnek. Néha még a normális fajták is. :(

Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg boldog lenni. Amíg egyedül vagy addig van időd gondolkodni, hogy pontosan mit is szeretnél, min kellene változtatnod stb.

Mondanám, hogy írj, de én minden vagyok csak könnyű eset nem.... :D

19/l

2010. máj. 18. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nélkül :D
2010. máj. 18. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
19 éves lány: a könnyűrévű csajokat úgy értette, hogy mivel már túl sokat szenvedett, ezért inkább a könnyűvérűekkel lesz, minthogy újra teperjen, és ne legyen eredménye.
2010. máj. 18. 18:37
 5/11 A kérdező kommentje:

19 éves lány: a könnyűrévű csajokat úgy értette, hogy mivel már túl sokat szenvedett, ezért inkább a könnyűvérűekkel lesz, minthogy újra teperjen, és ne legyen eredménye.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:37

UUUU

nah végre valaki aki megértette.

ez jól esett hogy valaki tényleg figyelt is. Mi a lényeg?

Igen sajnos ez van. Nincs kedv megint arról szól a "kapcsolat" ami nem is nevezhető annak. Hajtok, de viszonzás??? Az nincs :(

2010. máj. 18. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát,elég szerencsétlen helyzetben vagy.

Én biztos nem tudnék így viselkedni egy sráccal sem,ahogy veled tették.Megértem,hogy el vagy keseredve,de ne add fel!Keress tovább,és majd egyszer biztos megtalálod az igazit!:)

17L

2010. máj. 18. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Jah, hét én azt hittem az ilyen úgy működik, hogy emberek azért vannak a másikkal mert szeretik, ha meg nem akkor megmondják, hogy hé te faszikám/liba nekem csak dugni kellesz és akkor nem pazarolnak el értékes éveket egymás életéből. Látszik, hogy még én se kaptam eleget a "jóból".

19/l (0 kapcsolattal.)

2010. máj. 18. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
* hát, mostanában mindig félre írok :D
2010. máj. 18. 19:43
 9/11 A kérdező kommentje:
próbálom nem feladni. jelen pillanatba is msn-en tolom az "ipart" de egyenlőre még negatív....
2010. máj. 18. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Még csak 20 éves vagy. Mit vagy elkeseredve?

"Pedig rengeteggel össze spanoltam már így vagy úgy hozta az élet. Nem akarnak semmit. Szinte érzékeltetik azzal, hogy: nemveszi fel a telót, nem ér rá, mindig játsza mennyire elfoglalt."

Azért nem akarnak semmit, MERT NEM VAGY AZ ESETÜK. Ennyi. Biztos van olyan lány is, akinek pont te vagy az esete, csak észre sem veszed!

Ha meg könnyűvérű lányok a jobbak, akkor maradj náluk örökre, ribancfaszihoz a ribilányok illenek.

2010. máj. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!