Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idő után ezért elhagy? (többi lent)
Sziasztok!
13 éves lány vagyok és járok egy 16 éves sráccal.Én természetesen szűz vagyok ő már nem.Nagyon szeretjük egymást és sokszor mondja,hogy örül hogy végre megtalálta a hozzá illőt.Én is ezt érzem.A lényegre térek..mivel én még nem akarok 13-14-15 évesen lefeküdni senkivel esetleg 16 évesen ő már 19 éves lenne amikor én 16!!Attól félek,hogy pár év után dobna szex hiány,miatt kitudja?!Szerintetek?
Köszönöm okoska31!
Látom vannak még rendes emberek.:)
Gyerekek.13éves, persze hogy azt hiszi hogy megtalálta az igazit. Az első szerelemnél mindenki ezt hiszi!Aztán pár év múlva jót nevetünk. De ő még nincs pár évvel később!ő most van.Neki ez a természetes.
Kérdező! Tarts ki amellett amiben hiszel. Vagyis hogy 16éves korodig nem akarsz sexelni.Ha tényleg az igazi, akkor várni fog rád.És sexen kívül elég sok mindent lehet csinálni, persze azt is idővel.13évesen fiatalnak tartalak a kapcsolatra, de ha azt nézzük hogy mondjuk te 20leszel, ő 23, az már más felállás, pedig ha azt nézzük ugyanarról van szó. A lényeg, hogy mindent az idejében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!