Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idő után ezért elhagy? (többi lent)
Sziasztok!
13 éves lány vagyok és járok egy 16 éves sráccal.Én természetesen szűz vagyok ő már nem.Nagyon szeretjük egymást és sokszor mondja,hogy örül hogy végre megtalálta a hozzá illőt.Én is ezt érzem.A lényegre térek..mivel én még nem akarok 13-14-15 évesen lefeküdni senkivel esetleg 16 évesen ő már 19 éves lenne amikor én 16!!Attól félek,hogy pár év után dobna szex hiány,miatt kitudja?!Szerintetek?
Persze, majd biztos rád fog várni 3 évig azért, hogy végre betöltsd a 16-ot! Főleg, hogy már nem szűz.
Hogy lehetsz ennyire idióta??? Tudod te milyen sok idő 3 év szex nélkül egy kapcsolatban?
Látszik, hogy egy éretlen kis pics.a vagy még, inkább menj el a játszótérre, mindjárt kezdődik az iskola!
ÚRISTEN! hogy lehettek ilyen elba.szottak?!
Ez a lány feljött ide,hogy segítséget kérjen... nem akar semmilyen fas-zt a kezébe venni,de ti oltogatjátok hogy van barátja? MIÉRT ne lehetne barátja? hibákat is elkell követnie ahhoz,hogy majd sokkal késöbb legyen egy normális kapcsolata. Szerintem ennek a lánynak ez az első kapcsolata,egymás kezét fogják és pusziszkodnak... nincs szó sze.xelésről,eljegyzésről,összeköltözésről,és gyerekekről...
nem tudom miért kell azt mondani,hogy barbiznia kéne.. 13-évesen nem babáznak a lányok. -.- ezt biztos egy férfi írta,tipikus.
14-évesen jöttem össze a mostani párommal. és képzeljétek el hogy 17-évesen veszítettem el vele. ő várt... most együtt élünk,a VŐLEGÉNYEMMEL,és babát várok. 2hetes.
Semmi sem lehetetlen.. én nem azt mondom hogy biztos várni fog rád,de ne engedj,és akkor megtudod.
L/23
az OrdogMagyarhangja, vagy mi... miről beszélsz?? nem a kérdező pont azt írja, hogy NEM akar lefeküdni még senkivel!! jesszus... -_-
kérdező: ha a barátod megmondta neked is, hogy ilyen idős lánnyal még ő sem akarná, akkor ne aggódj. én is egyet értek a 3. válaszolóval. ismerek olyanokat, akinek a kapcsolata már rég óta működik szex nélkül, mert a lány még nem akarja. nem minden fiú akkora tapló. úgy látszik szerencséd van! :)
AzOrdogMagyarhangja
Képzeld el én nem vagyok ribanc.;) Attól még hogy más az az nem azt jelenti hogy én is az vagyok!Én tanácsot kértem!Ha nem tetszik vmi le lehet kopni!
okoska 31-ként én ugyan pasi vagyok, de a csajokkal értek egyet. Magyarhang - komolyan idegesítő, hogy az egyetlen olyan kérdezőnél teszed közzé egyébként az itteni kérdések alapján jogosan általánosítható fájdalmadat, aki szinte már-már egyedüliként elutasítja a kistini korban végzett szexuális életet.
írj ki egy új kérdést, vagy keress egy másik, kevésbé intelligens kérdezőt.
a többit kedves 13 éves kérdező, már megválaszoltuk. nagyon helyes egyébként, hogy nyiladozó szexuális kíváncsiságod ellenére ennyire észnél vagy!
maradj is! a többit már leírtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!