Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy idő után ezért elhagy?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő után ezért elhagy? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves lány vagyok és járok egy 16 éves sráccal.Én természetesen szűz vagyok ő már nem.Nagyon szeretjük egymást és sokszor mondja,hogy örül hogy végre megtalálta a hozzá illőt.Én is ezt érzem.A lényegre térek..mivel én még nem akarok 13-14-15 évesen lefeküdni senkivel esetleg 16 évesen ő már 19 éves lenne amikor én 16!!Attól félek,hogy pár év után dobna szex hiány,miatt kitudja?!Szerintetek?

2012. aug. 29. 10:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
#AzOrdogMagyarhangja 7es vagyok, de szerintem tökre igazad van, mert már a 13 éves lányoknak f.sz kell, meg pasijuk van..
2012. aug. 29. 11:03
 12/22 anonim válasza:
Szia!Én azt gondolom ha egy ilyen miatt elhagyna akkor nem is szeretett igazán,csak azért kellettél neki.Nagyon jó dolog hogy még várni akarsz ezzel,a te korodban még várni is kell.Ha elhagy,fel a fejjel ne bánkodj miatta mert nem éri meg hidd el idővel találnál olyat aki értékel téged.:)
2012. aug. 29. 11:20
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Persze, majd biztos rád fog várni 3 évig azért, hogy végre betöltsd a 16-ot! Főleg, hogy már nem szűz.

Hogy lehetsz ennyire idióta??? Tudod te milyen sok idő 3 év szex nélkül egy kapcsolatban?

Látszik, hogy egy éretlen kis pics.a vagy még, inkább menj el a játszótérre, mindjárt kezdődik az iskola!

2012. aug. 29. 11:21
 14/22 anonim ***** válasza:
Egyrészt a pasi hülye, hogy 16 éves létére összejött egy 13 évessel! Az meg pláne butaság, hogy megtalálta a hozzá illőt! Másrészről meg tuti nem fog évekig várni a szexszel! Még ha nem is fog otthagyni, egy idő után keresni fogja az alkalmat azért, hogy megcsaljon.
2012. aug. 29. 11:35
 15/22 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN! hogy lehettek ilyen elba.szottak?!

Ez a lány feljött ide,hogy segítséget kérjen... nem akar semmilyen fas-zt a kezébe venni,de ti oltogatjátok hogy van barátja? MIÉRT ne lehetne barátja? hibákat is elkell követnie ahhoz,hogy majd sokkal késöbb legyen egy normális kapcsolata. Szerintem ennek a lánynak ez az első kapcsolata,egymás kezét fogják és pusziszkodnak... nincs szó sze.xelésről,eljegyzésről,összeköltözésről,és gyerekekről...

nem tudom miért kell azt mondani,hogy barbiznia kéne.. 13-évesen nem babáznak a lányok. -.- ezt biztos egy férfi írta,tipikus.

14-évesen jöttem össze a mostani párommal. és képzeljétek el hogy 17-évesen veszítettem el vele. ő várt... most együtt élünk,a VŐLEGÉNYEMMEL,és babát várok. 2hetes.

Semmi sem lehetetlen.. én nem azt mondom hogy biztos várni fog rád,de ne engedj,és akkor megtudod.

L/23

2012. aug. 29. 11:38
 16/22 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Igen férfi írta, mily meglepő nem? Ne mond már nekem, h a mai 13-14 évesek azt szopnak le vkit 1 wcben mert az az élete párja, hagyjuk már, 9 éve azért még kicsit más dolgok voltak, én is 23 vagyok tudom jól, manapság meg ne akarj engem meggyőzni, h olyan kis angyalok a kislányok mert mentem röhögő görcsöt kapok.
2012. aug. 29. 12:05
 17/22 anonim ***** válasza:

az OrdogMagyarhangja, vagy mi... miről beszélsz?? nem a kérdező pont azt írja, hogy NEM akar lefeküdni még senkivel!! jesszus... -_-

kérdező: ha a barátod megmondta neked is, hogy ilyen idős lánnyal még ő sem akarná, akkor ne aggódj. én is egyet értek a 3. válaszolóval. ismerek olyanokat, akinek a kapcsolata már rég óta működik szex nélkül, mert a lány még nem akarja. nem minden fiú akkora tapló. úgy látszik szerencséd van! :)

2012. aug. 29. 12:13
 18/22 A kérdező kommentje:

AzOrdogMagyarhangja

Képzeld el én nem vagyok ribanc.;) Attól még hogy más az az nem azt jelenti hogy én is az vagyok!Én tanácsot kértem!Ha nem tetszik vmi le lehet kopni!

2012. aug. 29. 12:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!:)
2012. aug. 29. 12:18
 20/22 okoska31 ***** válasza:

okoska 31-ként én ugyan pasi vagyok, de a csajokkal értek egyet. Magyarhang - komolyan idegesítő, hogy az egyetlen olyan kérdezőnél teszed közzé egyébként az itteni kérdések alapján jogosan általánosítható fájdalmadat, aki szinte már-már egyedüliként elutasítja a kistini korban végzett szexuális életet.

írj ki egy új kérdést, vagy keress egy másik, kevésbé intelligens kérdezőt.

a többit kedves 13 éves kérdező, már megválaszoltuk. nagyon helyes egyébként, hogy nyiladozó szexuális kíváncsiságod ellenére ennyire észnél vagy!

maradj is! a többit már leírtam.:)

2012. aug. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!