Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny a haverom barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny a haverom barátnője és mindent megtett, hogy szétszakítson minket. Vélemények?

Figyelt kérdés
A haveromnak van egy barátnője.Mi 10 éve vagyunk barátok(én nő vagyok ő férfi).Amióta a csaj belépett az életébe,féltékenységi jeleneteket rendezett, balhézott, hisztizett miattam.Próbált velem barátkozni, de mivel kétszínű közeledést véltem, ezért nem voltam hajlandó közel engedni.A haveromat választás elé állította vagy vele is barátkozom, vagy egyikőjükkel sem. A barátom bejelentette,hogy nem bírja az örökös háborút, ezért inkább nem is találkozik velem többé.A szerelmét választotta, ami nem baj, csak nagyon fáj, hogy velem abszolút nem törődik. 10 évig voltunk barátok.

2012. aug. 28. 23:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Alapvető probléma, amit Te magad írtál le: a fiú akart volna tőled többet is, mint barátság, csak Te nem akartál. Amit el is hiszek. De ha bele gondolsz, akkor elfogadod azt a tényt, hogy férfi és nő közötti abszolút barátság NINCS!!!! Tudniillik, nem lehet! Mert előbb utóbb valamelyik felfedezi a másikban az ellenkező nemet, és akkor vagy megtörténik, ami megtörténik, vagy nem, de onnantól kezdve valamelyik félnek már igencsak kellemetlen lehet a szitu. Akkor már nem biztos, hogy barátként tudsz rá tekinteni, hogy úgy tudsz beszélgetni vele, egyáltalán nem érzed magad kellemetlenül, ha egy üres szobába ketten maradtok.

Az is lehet, hogy a kis barátod okos módon beszámolt erről a jelenlegi barátnőjének (mert a férfiak sajnos sokszor túl sokat csacsognak olyanról is, amiről nem biztos, hogy kéne), hogy ő akár próbálkozott is volna nálad, és ha már így nézzük a sztorit, és bele képzeled magad a másik hölgy helyzetébe, Te sem hiszem, hogy díjaznád, ha tovább barátkozna a párod egy nővel, akitől akart volna valamit.

Megmondom én Neked, hogy NEKED mire van szükséged, mert az összes többi csak maszlag: egy társra. Egy szerelemre, és olyan emberek közelségére, akikkel programokat szervezhetsz és csacsoghatsz.

Ha Te úgy érzed, hogy csak ez a fiú volt az, akivel tökéletesen passzoltatok, akkor mégis inkább azon kellene gondolkoznod, hogy lehet Neked is nem csak a barátságnak nevezett, de egyébként sokkal többet jelentő ember hiányzik e.

2012. aug. 30. 12:50
 12/16 A kérdező kommentje:

11-es. Igen tényleg az lehet az alapvető probléma, hogy akart tőlem vmit.De úgy gondoltam , 10 éva alatt eljutottunk már oda, hogy lecsengett.Mivel nem volt köztünk semmi,soha.

Valószínű túl sokat fecsegett a barátnőjének-ez is igaz,még lehet túlzott is.

Van társam,párom,csak nekem nagyon hiányoznak a barátok,és ő volt az egyik alapkő. Nekem a barátság annyit jelent, jóban-rosszban.És eléggé fáj,hogy leráz.

Persze megértem én a barátnőt is,főleg most,hogy így kimondtál dolgokat,csak gáz.

2012. aug. 31. 08:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Közben beszéltem a csajjal,és ő azt mondja ,hogy azt szeretné,hogy tudjon róla, ha én és a haverom összefutunk és ne titokba tegyük.

Ehhez hozzá kell még írnom,hogy ez úgy szokott lenni,bent van a belvárosba, és ír nekem egy üzit , merre járok,és spontán összefutunk ha mindketten ott vagyunk.Ezt a csaj utólag tudja meg-mivel ez spontán és mindig is így volt,persze nyilvános helyen beülünk, sétálunk, beszélünk.Na erre ő már kikövetkezteti,hogy titokban.

Ha megmondjuk neki,akkor az a baj,ő miért nincs ott-még akkor is amikor 3-asban egy másik barát társaságában találkoztunk.

A csaj 6 évvel idősebb a barátomnál,én pedig hattal fiatalabb a barátomnál.Egyszerűen kipécézett magának,és nem hajlandó elfogadni, hogy az erőszakos nyomulása és a kétszínű viselkedése tette be az ajtót,amiért nem szívesen találkozom,ha ő is ott van.Nem tudok a társaságában feloldódni és nem tudok a barátommal úgy beszélgetni, ahogy szoktunk.

Újabb fejlemény a történtekben: legutóbb beszélt egy közös baráttal, aki felhozta neki a témát,akinek kijelentette, hogy nem bírja tovább az örökös hisztiket,és ezért inkább nem is találkozik velem. Mire én írtam a csajnak,hogy még mindig folytatja? Csaj kiborult, "barátomat" elővette,ő letagadta,a közös havert felhívták,az meg azt mondta,hogy ő nem ezt mondta.Tehát ő is letagadta.

Így maradok én a hazug,szarkavaró.

Ez már vicc...

2012. aug. 31. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:

hát ne is haragudj de szerintem a barátnőjének van igaza.

neked hogy esne, ha te lennél ugyanilyen szituációban a pároddal?

2012. szept. 5. 09:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Szarul, de van a barátomnak egy barátnője.Az elején én is nehezteltem rá, de később elfogadtam.De nem akartam erőszakosan nyomulni rá,ha kellett-ha nem,és nem kényszerítettem választás elé.Lehet,hogy én csinálom rosszul?
2012. szept. 7. 13:18
 16/16 omba ***** válasza:

Azt nem csinálod rosszul, szerintem az volt a hiba, hogy:

"Próbált velem barátkozni, de mivel kétszínű közeledést véltem, ezért nem voltam hajlandó közel engedni"

De azt meg nemigen tudod visszacsinálni..

Ne tegyél semmit, mert most nem tudsz jót lépni, hátha....

2012. szept. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!