Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy barátom akivel már 1 éve távkapcsolatban élek. 1.5 havonta találkozunk kb. és kb 1 hét múlva fogunk újra. Amikor nem vagyunk együtt akkor csak a neten beszélünk, de az normális, hogy napi max 2-3 órát a munka után és akkor is a napi dolgokat meg néhány hülyeségről? vagy a napi 2-3 óra az kevés? ofc amikor nem írunk egymásnak akkor is gép előtt vagyunk mert időközönként írunk a másiknak szal 15-re hazaérünk a munkából majd este 10 felé megyünk aludni, de összesen a napi beszélgetési idő az kb 2-3 óra. Ti mennyit beszéltetek a barátotokkal/barátnővel (akik távkapcsiban élnek és nem sűrűn találkoznak)

2012. aug. 16. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez normális, ha távkapcsolatban éltek. én fél évig éltem külön országban a barátommal, és egész éjjel a neten lógtunk, napközben meg a telefonon. kinek mi az igénye, másnak elég sokkal kevesebb is.
2012. aug. 16. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha még 1 év után is tudtok napi 2-3 órát beszélni... az kész csoda. Szerintem költözzetek össze :)
2012. aug. 16. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 óra, úristen. Nekem 2-3 perc is sok. Hány éves vagy, 14?
2012. aug. 16. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem veled sem lehet minden rendben ezek szerint. Amúgy lehetnél figyelmesebb: "hazaérünk a munkából" Valószínű nem 14 évesek.
2012. aug. 16. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Annál szomorúbb. "Max" 2-3 órát beszélnek CSAK? Időmilliomosok.
2012. aug. 16. 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok, barátom 21. Összeköltözés valószínüleg jövőre ;]
2012. aug. 16. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
mi is távkapcsolatban élünk, de minden hétvégén együtt vagyunk. mi úgy szoktuk hétköznap, hogy amíg dolgozunk smsezünk aztán ha ő végez a munkával akkor beszélünk telón. Utána lefekszik és amikor felkelt akkor még egyszer beszélünk és ez elölről.
2012. aug. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!