Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkcsolat tud működni hosszut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkcsolat tud működni hosszutávon?

Figyelt kérdés

Tudom furcsa kérdés csak kiváncsi vagok hátha vannak tapasztok erröl a helyzetröl.

Nekünk a párommal ugy indult hogy amikor összejöttünk másnap kiment fél évre dolgozni külföldre(mert ott is dolgozott de csak félévente járt haza)és visszament mert visszakellett.De én meg vártam meg sem csaltam,nem is akartam...már az elsö nap szerelmes lettem.Ö életem elsö nagy szerelme.Tudom hogy ö sem csalt meg ..nagyon tisztán érzem.Órákig telefonáltunk minden nap(meg is emelték a hivásdiijat :D)Fél év elteltével hazajött és vissza sem ment szép volt jo volt minden és hát idöközben másfél év együtt lét után össze is házasodtunk,elkezdtünk épitkezi..de sajnos most a munka megint külföldre szolitotta és három havonta jár haza....és annyiszor megfordult a fejembe hogy nem e lesz ennek valami következménye.Részemröl tuti nem mert ény irtora szeretem és hiányziik és várom haza csak gondoltam mi lesz ha kint talál valaki? akivel többet találkozik,és esetleg a távolság miatt és a ritka találkozás miatt elmulhat a szerelme? mert nekem tutira nem fog és nem szeretném hogy nála elmujjon..bár szerintem nem fog mert ismerem és tudom hogy szeret és megbeszéltük hogy amint ugy vesszük észre hogy már nem ugyanugy gondol valamelyikünk a másikra ahogy elötte azonnal hazajön nehogy gond legye!

Szerintetek müköhet egy életre ez a házasság? amugy abszolut nem veszexünk..csak amennyi egészséges:Dés szeretjük egymást...re,élem értitek mire irányul a kérdésem mert nem tudom megfogalmazni.Ne is igazábol félek hogy talál mást hanem megfordult a fejemben!

köstönöm a segitséget

22/L

2009. júl. 26. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Távkcsolat biztos nem, csak távkapcsolat.
2009. júl. 26. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Szörnyü..elirtam..most nem tudom mi lesz..értelmes válaszokat kérek köszi!
2009. júl. 26. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hát figyelj...nehéz dolog a távkapcsolat, de ha igazán szeretitek egymást ki lehet bírni. Igaz nekem max 4 hétig dolgozott kint a barátom, nagyon lassan telt az idő, de amikor újra láttam fellángolt bennem minden újra:) 3 hónap elég hosszú, de ha fél évet kibírtatok, ezt is ki kell, főleg h már építkeztek. Azt tudom tanácsolni, h beszéljetek minél többet, msn, webcam. Nagyon rosszul állsz hozzá a dolgokhoz, arra gondolsz mindig h mi van ha talál valakit kint, stb... Te magad mondtad h téged szeret, és tényleg komoly a dolog köztetek ahogy leírtad..akkor bízz benne. Ha meg megcsal, vagy más kell neki, akkor talán jobb h most előbb derül ki, mint később házasság után. Ha meg tudja tenni ezt veled, akkor nem is szeret igazán. Szóval kitartás!
2009. júl. 26. 19:22
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válasz..már házasok vagyunk...:D

Tudom hogy hüyeség hogy ez megfordul a fajemben de olyan rossz....végülis szerintem más is talán van igy ha a párját nem látja fél hogy letávolodnak!! köszönöm a tanácsot.

2009. júl. 26. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok! persze előfordulhat h amíg kint van eltávolodtok picit, enyhülnek az érzések, hiszen 3 hónap hosszú idő, de minél jobban közeledik h hazajön, hidd el annál jobban erősödnek majd az érzelmek!:) sok sikert nektek és kitartás!:)
2009. júl. 26. 19:48
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi nagyon aranyos vagy :D
2009. júl. 26. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

huha, hát én keményen 16 éves lányként nem bizti, hogy túl jól látom a dolgokat, de azért szeretnék valamit írni, hátha segít :)

-én csak annyit tudnék mondani, hogy amikor együtt vagytok a szerelmeddel, akkor beszélgessetek sokat és ha úgy gondolod akkor jópárszor fejezd ki felé azt,hogy szereted :)

..csak ennyit szerettem volna :)

2009. júl. 26. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A képlet egyszerű. Ha igazán szeretitek egymást, akkor simán működhet, ha nem és emiatt probléma lenne, akkor ő más, mint akinek hitted. (tapasztalat)

19/F

2009. júl. 27. 01:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Utolso elöttinek az hogy 16 éves vagy az egy dolog,attol még tanácsot adni jol tudsz,és meg is fogadom.miindig kimutatom neki hogy szeretem és ezután is kifogom mert ez nagyon fontos....

Az utolsonak szintén igaza vagy és egyet értek...köszi a válaszokat...szép napot

2009. júl. 27. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!