Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 pasim van! Ez hosszútávon működhet?
Érdekes történetem van.
Tavaly februárban költöztem össze két sráccal albérletbe, teljesen jól kijövünk, minden simán alakult, mondhatni nagyon jól. Pár hónapja már együtt éltünk, mikor letöltöttünk valami béna filmet, hogy megnézzük együtt, és röhögünk rajta, közben ittunk, szerintem nem is keveset, tehát az alaphangulat már megvolt. Végülis nem rémlik hogyan, de az esti mozizás egy hatalmas 3-as szexbe csapott át. Másnap baromi kínosan éreztem magam, szerintem ők is vagy nem tudom, kerültük a témát, nem beszéltünk róla. Legalábbis én velük nem, ők nem tudom megvitatták e egymás közt.
Eltelt körülbelül két hét, aztán az egyik dumálgatós esténken az egyik srác újra próbálkozott és megint így egymás karjaiban kötöttünk ki 3-an.
Aztán ezek így rendszeressé váltak, végül már nem is furcsálltuk, hogy mi 3-an vagyunk. Barátainknak, ismerőseinknek erről nem szóltunk, de azóta valahogy mi így járunk, vagy nem is tudom mi erre a jó szó. Én mindkét srácot megszerettem, tényleg! Egyformán mindkettőt, nem tudnék közülük választani, én így érzem jól magam, hogy nekem két pasim van. Barátnőim furcsállják, hogy nem szoktam pasizni, meg nem randizok senkivel, dehát ezt így mégse mesélhetem el nekik, hogy hát én két sráccal járok...
Volt már valakivel valaha hasonló? Ez hosszútávon is működhetne? Mert nekem nagyon tetszik ez, de nem tudom mennyire életképes...
20L
Persze! Az esküvő kissé necces, de alapjáraton nem gond.
Egyébként a szex nem tesz egy embert se a pasiddá.
ez tökjó lehet :D
de vigyázz, lehet az egyik jobban megszeret és összevesznek rajtad vagy valami
amúgy nyilván nagyon hosszú távon nem működhet de szerintem hónapokig max 1 évig simán
17/L
Tudom, hogy csak szextől nem lesz valaki a pasim, egyszer megkérdeztem tőlük, hogy most mi mit is csinálunk tulajdonképpen, akkor mondta az egyik srác röhögve, hogy hát mi hárman járunk! Meg mindkettő szerelmet vallott mikor csak ketten voltunk, szeretgetnek, ölelkezünk, szóval ugyanaz, mint rendes pároknál, csak 3-an... Tudom hogy tök furán hangzik, én se gondoltam, hogy velem ilyen valaha megtörténik, de most mégis.
A kihasználás meg... szerintem hármunk közül nekem a legjobb! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!