Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ezt ti is szó nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ezt ti is szó nélkül hagynátok?

Figyelt kérdés
Van egy pasas aki már vagy 3 hónapja "zaklat".Ezerszer elküldtem már kedvesen,nagyon bunkón.De csak nem fogta fel hogy nem vagyok rá abszolút kiváncsi.Voltunk buliba,és ott találkoztunk az exével.MOndtuk neki hogy milyen jól is tette hogy kidobta,mert ez az ember egy igazi s*ggf*j,meghogy mindenkire rányomul.Erre a pasas elkezdett nekem már megint írogatni,fenyegetözik hogy ne halljon rólunk (barátom meg én) mégegyszer mert gondok lesznek,meg hogy mi miket hazudozunk össze vissza.De nem hazudozunk,mert elmentettem minden hülyeségét amiket írt nekem,tehát be is tudom bizonyítani.Meg mindenféle r*bancnak lehord.MOst ti ezt egy szösszenet nélkül hagynátok,vagy csak én vagyok megáldva,és csak az én barátom az ilyen békeszeretö ember??

2012. aug. 28. 15:19
1 2 3
 21/22 Golan Trevize ***** válasza:
Több, mint elég kell, hogy legyen.
2012. aug. 28. 16:14
 22/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ :)
2012. aug. 28. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!