Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ezt ti is szó nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ezt ti is szó nélkül hagynátok?

Figyelt kérdés
Van egy pasas aki már vagy 3 hónapja "zaklat".Ezerszer elküldtem már kedvesen,nagyon bunkón.De csak nem fogta fel hogy nem vagyok rá abszolút kiváncsi.Voltunk buliba,és ott találkoztunk az exével.MOndtuk neki hogy milyen jól is tette hogy kidobta,mert ez az ember egy igazi s*ggf*j,meghogy mindenkire rányomul.Erre a pasas elkezdett nekem már megint írogatni,fenyegetözik hogy ne halljon rólunk (barátom meg én) mégegyszer mert gondok lesznek,meg hogy mi miket hazudozunk össze vissza.De nem hazudozunk,mert elmentettem minden hülyeségét amiket írt nekem,tehát be is tudom bizonyítani.Meg mindenféle r*bancnak lehord.MOst ti ezt egy szösszenet nélkül hagynátok,vagy csak én vagyok megáldva,és csak az én barátom az ilyen békeszeretö ember??

2012. aug. 28. 15:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy feljelentést teszel ha nem fejezi be. Egyébként mivel hoztad ki ennyire a sodrából azt a srácot? Bepróbálkozott nálad, te leszerelted, ő meg nem bírja felfogni?
2012. aug. 28. 15:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező most olvastam az utolsó hozzászólásodat, ezek szerint nem riasztotta el, hogy felhoztad a feljelentést mint lehetőséget. Elég súlyos esetnek tűnik akkor a pasas, azért ilyesmitől egy értelmesebb ember észbe kapna... :(
2012. aug. 28. 15:45
 13/22 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy mivel...megmondtam a volt barátnöjének,hogy mekkora szerencsés lánynak mondhatja magát hogy kidobta ezt a perverz állatot,merthogy minden mozgó lényre rámozdul.Ès ez által jött ki belöle az állat.
2012. aug. 28. 15:50
 14/22 A kérdező kommentje:
egyébként állítólag nem én vagyok az egyetlen aki alig tudta magáról levakarni..söt még néhány barátnömenk is írt fb-n,ismerkedés céljából
2012. aug. 28. 15:52
 15/22 Golan Trevize ***** válasza:

BTK 176/A.§

(1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) Aki mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját félelemkeltés céljából személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(3) Aki a zaklatást

a) volt házastársa vagy volt élettársa

b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére követi el, az (1)bekezdésben meghatározott esetben két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel, a (2) bekezdéseben meghatározott esetben büntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2012. aug. 28. 15:54
 16/22 A kérdező kommentje:
jajj ne hari,a legfontosabb adatok amit elfelejtettem az az hogy ö egy igazi agyilag visszamaradott muszlim..tehát a nöket semmibe veszi.Jah és nem magyarországon élünk,és párom nem magyar (lehet azért ilyen töketlen)
2012. aug. 28. 15:55
 17/22 Golan Trevize ***** válasza:

Melyik országban éltek?

Mert pl. angolszász országokban elég komolyan veszi a hatóság a zaklatást.

2012. aug. 28. 16:00
 18/22 A kérdező kommentje:
németben,párom német,ez a b*rom meg török
2012. aug. 28. 16:02
 19/22 Golan Trevize ***** válasza:

Németországban bűncselekmény a zaklatás.

Jelentsétek föl, még az is lehet, hogy kiutasítják az országból.

2012. aug. 28. 16:09
 20/22 A kérdező kommentje:
és elég bizonyíték ként a levelek amiket írkált?
2012. aug. 28. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!