Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, Férfiak! Hagynátok ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Hagynátok ott egy lányt az ágyban csak mert nem tetszik a mellük vagy a puncijuk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval arra szeretnék választ kapni ha mondjuk tetszik egy lány és már majdnem szexeltek de meglátjátok a punciját(pl.:saláta punci) mondanátok azt hogy inkább ne legyen semmi?!
2011. jún. 23. 09:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. :)
2011. jún. 23. 09:50
 2/28 anonim ***** válasza:
Soha.
2011. jún. 23. 09:51
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

azt mondanám, bocsáss meg, ez undorító, és lehánynám. ha magamhoz tértem, meztelenül kirúgdosnám, leköpném, és kinevetném a folyosón, hogy micsoda ronda SALÁTAPUNCID VAN!

---

vicceltem. hülye, aki emiatt hagyná a lányt. vagy legalábbis 18nál fiatalabb...

2011. jún. 23. 09:52
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és sztem egyetlen normális férfi sem. Ellenben nőből láttunk már olyanra példát itt a gyikon, aki azért hagyta ott a srácot, mert kicsi a farka.
2011. jún. 23. 09:54
 5/28 anonim ***** válasza:
"Saláta" miatt nem, de a karfiol puncit már nem bírnám elviselni.
2011. jún. 23. 09:55
 6/28 A kérdező kommentje:
Köszi!Karfiol punci ez vicc ugye?Én nem hagynék ott egy férfit sem a méretei miatt!Amúgy nekem ez a paranoiám van hogy esetleg valaki ezmiatt undorodna tőlem!De nem vagyok csúnya meg semmi csak ez a hibám!
2011. jún. 23. 10:07
 7/28 anonim ***** válasza:
Hülyeségeken gondolkozol... hidd el senki nem fog otthagyni emiatt.
2011. jún. 23. 10:08
 8/28 anonim ***** válasza:
72%
Én nő vagyok, de. Otthagyni biztos nem hagyna ott egy sem. MIért? Mert hülye lenne kihagyni egy szexre kínálkozó lehetőséget. Viszont nem kevés pasitól hallottam már, hogy ha saláta volt, akkor nem oráloztak, csak talán kézzel.
2011. jún. 23. 10:12
 9/28 anonim ***** válasza:

Nem hagynék ott.

19f

2011. jún. 23. 10:20
 10/28 A kérdező kommentje:
Jah hát igen!De én bízom benne hogy találok olyat aki elfogad így!
2011. jún. 23. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!