Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, Férfiak! Hagynátok ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Hagynátok ott egy lányt az ágyban csak mert nem tetszik a mellük vagy a puncijuk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval arra szeretnék választ kapni ha mondjuk tetszik egy lány és már majdnem szexeltek de meglátjátok a punciját(pl.:saláta punci) mondanátok azt hogy inkább ne legyen semmi?!
2011. jún. 23. 09:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Én simán, sőt még ki is röhögném.

Ha ti is megteszitek ugyan ezt a kanócp@csöm miatt, én is megtenném ugyan ezt lelkiismeret furdalás nélkül.

2011. jún. 23. 15:13
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is írhatsz nekem privit, csinálj egy mail címet amibe nem a neved írod bele, hanem csak egy betüt avgy számot akármit..így biztos nem kel aggódj. így jó lenne?
2011. jún. 23. 15:13
 23/28 A kérdező kommentje:
De már írtam!Nem kaptad meg?
2011. jún. 23. 15:22
 24/28 anonim ***** válasza:

sajna nem kaptam meg :-(

írnál mégegyszer? mások amit írtak itt azokat megkaptam.

2011. jún. 23. 16:26
 25/28 A kérdező kommentje:
De neked nincs is kint hogy lehetne privátot küldeni!Küldtem és ki is írta hogy elküldte de nem tuti hogy az neked ment!Mert ugye neked nincs kint csak azt hittem te vagy az!
2011. jún. 23. 16:32
 26/28 anonim ***** válasza:

ja értem.akkor megnézem a beállításaimat...

átaállítottam most már tudsz írni :-)

Mégegyszer bocs, és köszi :-)

2011. jún. 23. 17:00
 27/28 anonim ***** válasza:
én mindenféle képpen félbe hagynám a dolgot,de csak ha csupasz és bankkártyás mint egy kislányé. ha kicsüngős saláta akkor semmiképpen sem.az lehet a gyerekeké.csak a kanos kisfiúknak mindegy mit dugnak meg. ennyi erővel a fejét se nézzük.dugjunk meg minden csúnya nőt nem?
2011. jún. 23. 20:00
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia drága kérdező!

Kérlek írj nekem privátot. Én garantáltan meg fogom kapni!

2011. jún. 23. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!