Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Hagynátok ott egy lányt az ágyban csak mert nem tetszik a mellük vagy a puncijuk?
senki nem hagyna ott :D ez hülyeség, ha már egyszer a kapcsolatotok eljutott odáig akkor feltétel nélkül elfogadjátok egymást.
F/21
Szerintem a legtobb fiu nem hagyna ott, maximum azokrol tudom elkepzelni, akik akkor is tudnak egyszerre harom-negy not szerezni, ha ketszer osszeutik a bokajukat... a legtobb fiu viszont orul, hogy eljuthat egy lannyal a szexig es akkor mar csak arra var, hogy vegre megtortenjen!
Azt viszont tenyleg sokkal tobbszor lehet itt is olvasni, hogy a lany szerint kicsi az uj pasija farka es el akarja hagyni emiatt... olyan kerdest meg nem olvastam, hogy "Az uj baratnomnek nem tetszik a puncija, szerintetek bunkosag ezert elhagyni?"! Persze ettol meg siman megtortenhet... de mondom, szerintem ahhoz nagyon s*ggfejnek kell lennie a sracnak!
Szia kedves kérdező!
Kérlek írj privit, mert neked szükséged van egy olyan beszélgetésre, ami kapcsán ráébresztelek, hogy semmi szégyenleni vagy félnivalód nincs! :-)
21F
Szia!
Nem, nem ismerjük egymást szerintem, nem szoktam gyakorikérdésezni olyan sokat.Sőt szinte biztos hogy nem ismerjük egymást! És ha émg is ismerjük egymást..? Ez annyira gond? Diszkréció... diszkréció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!