Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év korkülönbség elfogathatatlan?
Figyelt kérdés
Van egy 14 éves lány aki megtetszett pár napja strandon beszéltünk is pár szót, megtudtam többek közt a nevét viszont én 19 vagyok. Az én koromban jelenthet problémát ez az 5 év korkülönbség?
19/F
2012. aug. 28. 11:04
1/11 anonim válasza:
Nekem sok lenne ilyen korban, de én idősebb vagyok és nem vagyok szerelmes belé...
2/11 anonim válasza:
Igen. de semmi gond, mert ha ilyen igényeid vannak, biztosan felvesznek óvodai kisegítőnek!
3/11 Mókusgyilkos válasza:
1.: megtetszett-> megakarom bszni.
ez hol szerelem ?:D
ha arra kell h áll a farkad akkor sok. hanem: akkor is.
4/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2012. aug. 28. 11:07
5/11 anonim válasza:
lényegen nem változtat a szóhasználat... döntse el ő, hogy zavarja e.
6/11 anonim válasza:
Hagyad már.MÁr felnőtt vagy ő meg még gyerek..Ahogy az előző is mondta megtetszett=meg akarom b@szni.... Szóval hagyd a fenébe..
7/11 anonim válasza:
Akit én szeretek, az 6 évvel idősebb nálam, ő most 24, én meg 18 vagyok. És 350 km a távolság kettőnk közt... :(
18/L
9/11 anonim válasza:
Sajnos a szomorú igazság pont ez az egyetlen kor ahogy gáz. Ha egy tizenegynéhány éves lány és egy tizenynyolc elmúlt fiú. Pár évvel később ez az öt év nem számítana. Rossz időzítés, én nem ajánlom neked hacsak nem akarok hogy az apja levadásszon mint egy kutyát. Mert sanszos hogy nem fogadnák el a szüleik. Sajnálom keress kicsit idősebbet 16+
10/11 anonim válasza:
7. A távkapcsolat nem életképes. Valaminek vesznie kell. Vagy a távnak vagy a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!