Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? = (

Figyelt kérdés
Van egy barátom majd 2 éve és van egy pasi akivel együtt voltam fél évet még a mostani barátom előtt.Nem bírom elfelejteni minden este eszembe jut de nem jönnék össze vele megint a mostani barátomat szeretem teljes mértékben!Inkább úgy mondom hogy ha rá is gondolok akkor a szex jut eszembe mert eszméletlen volt vele lehet hogy ezért nem bírom elfelejteni?A mostani barátommal is jó a szex vele még orgazmusom is van de mégis a másik iránt érdeklődök?
2012. aug. 28. 02:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ember már csak olyan, hogy mindig többre vágyik, és mindig arra, amit nem kaphat meg. Éld a boldogságodat, és ne vágyakozz más után!
2012. aug. 28. 03:13
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. aug. 28. 03:14
 3/4 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ajánlom, hallgass az első Válaszolóra! Előre bocsátom, nem vagyok nőgyűlölő megkeseredett f@sz, se szűz jókisfiú, és az általánosítást se szeretem, mégis azt mondom, nagyon sok nő nem becsüli meg, ha jó dolga van, és itt most nem arról van szó, hogy a másik unalmassá válik vagy "túl sokat ad"... Annyi sztori van, ami így kezdődik: "nagyon szeretem a barátomat, de van egy másik pasi, akivel jóformán nem volt semmi/alig kaptam tőle valamit, mégse bírom elfelejteni/mégis ő kell nekem..." stb. Sokan közülük el is dobják a jót ezért a fasziért, aztán ha megkapták, egy idő után rájönnek, hogy a bizony csak addig volt izgalmas a fószer/kapcsolat, amíg az illető hölgy képzelete töltötte ki a hiányzó foltokat... Aztán megy a sírás, hogy nem találtak senkit, aki őszintén szeretné őket.

Kedves Kérdező! Azt javaslom, ne ess ebbe a hibába, legyél "érzelmileg érett". Ha szereted a barátodat, érd el, hogy vele is ugyanolyan jó legyen a szex. (Amúgy ha vele is jó, tehát nem béna, gondold át, érdemes lenne-e ezért eldobni egy társat. Nem mindig a szex lesz a legfontosabb egy kapcsolatban...)

26/F

2012. aug. 28. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!Én is nem irtam hogy elakarom hagyni csak nem tudom mért jut folyton az eszemben és azt is leirtam hogy nem jönnék össze vele megint mert ismerem annyira hogy nem kezedném el megint.a mostani barátommal se a legegyszerűbb élni de inkáább ő mint a másik.

Köszönöm a válaszod!

2012. aug. 28. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!