Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy társban olyan srácnak, akinek nem kellenek az érzelmek, meg van mindene pl. pénz, szex?
szeretném a magabiztos, sikeres srácokat vonzani. de nem szexkapcsolatra, hanem komolyra.
mi a gyengéjük?
csupán mert engem speciel nem vonz egy lelkisérült, vagy szerencsétlen srác. akiknek elég ha meghallgatom, már szerelmesek lesznek. voltaképp mindegy ki vagyok, csak nő legyek alapon.
olyan barátot akarok, akinek én kellek. bennem valami. nem egy nő a százból.
van ilyen beállítódású haverom.
a legutóbbi csaja egy fitnesz világbajnok volt.
az előző csaja középhíres színész.
ilyesmiket gyűjt,1-2 évig vannak együtt.
akiknek társadalmi értéke is van,az elsőosztályú megjelenésük mellett.
a kettő között meg hetente dug meg új nőket.
34 éves,de még nem élt együtt nővel.
pont ilyesmi srácra gondoltam éppen,mint 3-as válaszadó akiről írt, csak a választ nem tudtam mellé
adatok: 34 éves, nővel még nem élt együtt, fontos neki nagyon a nő külseje, képes hetente váltogatni a nőket
szóval a társadalmi értékekre gyúrjak.
és kapok 1-2 évet cserébe
de jó...
de minek akarnál ilyen pasit?
leszarna mint egy zsák lóf@szt..
mert eddig egyszerűen azt látom mintha csak a szerencsétlen rétegnek kellenék.
illetve mintha a sikeres srácok nem is tudom hol lennének. ritkaság számba mennek. és ha van egyetlen egy, nagyon ügyesnek kell lenni.
végül is mondhatni önfejlesztek.
aha, értem :D
nekem pl a szexen kívül megvan mindenem, olyannyira h eddig nagy ívben tettem is a csajozásra.. most kezdek kicsit változtatni a dolgokon és meglepően jól megy :) pedig a pénz szagát nem éreztetem a csajokkal :D
nem lesz rá szükség, nemrég találtam egy nagyon aranyos lányt, csak még nemtom h vegyem le a lábáról :D
nem pénzzel akarom, meg nem is olyan pénzéhes típusnak tűnik, emiatt kicsit aggódom is h lehet nem lesz társam sokmindenben mert nem igényli.
persze nem mondom h nem cserélném le ha nem alakulnak jól a dologok, de csak úgy szórakozásból nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!