Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány akit 1 hete ismertem meg neten.1 évvel idősebb,egy suliba járunk.Jól elvagyunk,de még a találkozás nem jöhet szóba hiszen koleszos vagyok,és 150km-re van a suli.Majd szeptemberben.

Szinte mindig én írok rá,1x írt rám de akkor is úgy hogy,megkértem hogy ha fent lesz írjon.Akkor is beletelt neki 10 percbe..

Ma egész nap nem írtam rá várok,de semmi.

Ha holnap se ír akkor majd holnap után én írok megint..

2012. aug. 27. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Kéretteti magát h tényleg érdekled-e, így tesztel, én is ilyen szoktam lenni!
2012. aug. 27. 23:03
 2/3 Hole Hunter ***** válasza:
A pasikának illik kezdeményezni, amit vagy elfogadnak, vagy nem. Legalábbis vmikor ez így működött. ...ha gondolod, várj a lovon vágtató szőke hercegnőre, aki megment.
2012. aug. 27. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt,hogy 1 hónap volt mire válaszolt egy lány szóval a 10 perccel nem kezdelek el sajnálni.Akkor is az telt neki egy hónapba,hogy lekoptasson.Szerintem k*rva anyját az ilyennek,ha nem érdeklem akkor mondja meg kerek perec de ne várassa meg az embert fölöslegesen.

Ha gondolod írjál neki,de készülj fel arra is,hogy lepattint,mert ha túlságosan beleéled magad az bizony elég fájdalmas tud lenni.

21/F

2012. aug. 27. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!