Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van velem? Így hogy lesz barátom?
Teljesen normális...
23 éves fejjel állíthatom, hogy semmi értelme tönkretenni az életet azzal, hogy mindig ez a cél. Mármint hogy legyen valakid.
Én ezt csináltam, ettől nem tudtam annyira örülni az élet dolgainak, amennyire lehetett volna. És mivel mindig járni akartam valakivel, olyanok mellett is lecövekeltem, akik mellett szinte bűn volt. Ugyanis azt hittem, nem lesz senkim, ha ő kicsúszik a kezemből.
Most meg VÉLETLENÜL, MINDEN ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL találkoztam egy lánnyal, akiről úgy gondoltam, ilyen ideális lány nem is létezik. (Persze ideális tényleg nincs, de közel ideális igen, ő.)
16 évesen elhagyja "szádat" h egyedül maradsz ?:D na ez a nem normális! XD [fű de emlékeztetsz te engem valakire wááh]
de h válaszoljak is: teljesen normális. még mindig jobb mint ha random bele esel minden 2. pasiba és halmozod a viszonzatlan szerelmeket. oké ez így elég negatív lett :)
semmi baj nincs veled. Nekem is baromi kevés, ha valaki jól néz ki. Ha nincs, ami megfogjon benne, nem érdekel.
Hol laksz? :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!