Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom túl hamar elmegy szeretkezés közben ha gyorsan és erőteljesen csinálja még akkoris. Kb 10 másodpercig bírja. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat előre is! :)2012. júl. 31. 16:07
1/7 anonim válasza:
Nem veled.
Van ilyen.
Majd jobb lesz.
2/7 anonim válasza:
Nem veled van:D
Ha nem elég sűrűn elégíti ki magát a barátod, akkor elég hamar elmegy!
Minél többször csináljátok annál tovább fogja bírni :D
3/7 anonim válasza:
Van ilyen. Bizzál abban, hogy egyikötökben sincs hiba (de ha van, akkor a barátodban!!) Probáljatok több menetet. Akkor talán tovább birja lényegesen. Ha nem megy a több menet, vagy ugyanolyan gyorsan elmegy, akkor addig ne kezdjen semmit amig téged kézzel, szájjal, akármivel ki nem elégit.
4/7 anonim válasza:
10 másodperc? Akkor veled van a baj mert annyi eszed sincs hogy felismerd hogy ez az ő sara! :D
Gyakorlás a végtelenségig és akkor elmúlik!
5/7 Klauka:D válasza:
most tényleg 10 másodperc vagy csak elírtad amúgy az én barátom is elég hamar elmegy egy olyan 5-10 perc után. sok pózt kipróbáltunk és csak egy volt amikor egyszerre mentünk el de elég fárasztó az a póz neki is és nekem is.
6/7 anonim válasza:
Hát Klauka... ki kell ábrándítsalak. Szerintem az 5-10 perc nem "korai" - sokkal inkább átlagos. Mondjuk a 10 másodperc tényleg gyors, pedig általában én em bírom tovább fél/egy percnél. :$
7/7 Klauka:D válasza:
akkor meg velem van a baj :D de amúgy megszoktuk oldani hogy még tovább tartson amúgy bocsáss meg tudatlanságom miatt de ő az első és mástól halottam hogy korai az az idő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!