Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, szinte megcsalom a barátomat, ha mással is beszélgetek, nevetgélek, ismerkedek. Normális?
Hát, valahol normális szerintem, hogy ezt érzed.
De emiatt nem zárkózhatsz el a fiúk elől, életed során úgyis sokszor leszel férfi társaságra kényszerítve, egy életen át nem kerülheted el, akkor már inkább még suliban tanulj meg normálisan viselkedni a közelükben és tudatosítani magadban, hogy ez normális dolog, hogy fiúkkal is beszélgetsz!! És az is normális, ha a barátod beszélget lányokkal!
Nehéz, de el kell fogadni, úgyse lehet ellene semmit se tenni, tudom milyen az, ha nagyon féltékeny vagy fordított esetben (én is ilyen vagyok), de amíg fordítva ezt nem tűrnéd el, addig valami nem stimmel... addig te se csupán barátként tekintesz a srácokra, hisz erre gondolsz, na neki biztos tetszem, hmm ő bókol, neki is... amíg ilyesmin agyalsz, addig nem jársz jó úton szerintem, olyanokat keress, akinél ez nem gondolkoztat el kicsit se. Egyébként könnyen elcsábulhatsz, bármennyire is tagadod. Szóval csak okosan...
ma 22:37:
Igen, igazat adok neked sok mindenben, tényleg el kellene fogadni a fordított helyzetet is. De arról van szó, hogy magamról tudom, hogy semmit sem csinálnék, magyarul magamban bízok. A barátomban is igyekszem bízni, de sokszor nagyon nehéz, főleg, hogy a csajok hihetetlen módon tudnak tapadni, és minél jobban mutatja a fiú (jelen esetben remélem a barátom), hogy neki nem kell csaj, van barátnője, annál vonzóbb a lányok szemében. És igen, tudom, meg kell bízni benne, de néha nagyon nehéz, nem csak benne, hanem magában a környezetében is bízni, na meg ott vannak a haverok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!