Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, szinte megcsalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, szinte megcsalom a barátomat, ha mással is beszélgetek, nevetgélek, ismerkedek. Normális?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy soha nem jut és nem jutott eszembe megcsalni őt, nagyon szeretem. De úgy hozta a sors, hogy most új környezetbe fogok kerülni (új suli), és a társaságban persze vannak fiúk is. Nagyon kedvesek, és segítőkészek, párral más megismerkedtem. Néhányan persze megpróbálnak flörtölgetni (legalább is nekem úgy jön le), de én nem mondok nekik semmi félre érthetőt, tudják, hogy van barátom. Még is úgy érzem, hogy nem kellene, nem tudom miért. Talán mert jól elvagyok velük, sokat nevetünk, és szerintem ezért...meg az is, hogy mindig megdicsérnek, és tök jól esik, őszintén szólva legyezgeti a büszkeségem, de ez normális? Úgy gondolom, hogy olyan igazi fiú-lány barátság nincs, inkább csak haverság... Fordított esetben én hülyét kapnék (nagyon féltékeny típus vagyok). Szóval van egy kis lelkiismeret furdalásom, nem tudom, miért, mert szerintem tényleg semmi rosszat nem teszek ezzel, és mégis. Nem is tudom pontosan megfogalmazni, de járt már valaki hasonló cipőben? Vagy lehet, hogy ennyire akarok arra vigyázni, hogy véletlenül se sértsem meg?
2012. aug. 27. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, valahol normális szerintem, hogy ezt érzed.

De emiatt nem zárkózhatsz el a fiúk elől, életed során úgyis sokszor leszel férfi társaságra kényszerítve, egy életen át nem kerülheted el, akkor már inkább még suliban tanulj meg normálisan viselkedni a közelükben és tudatosítani magadban, hogy ez normális dolog, hogy fiúkkal is beszélgetsz!! És az is normális, ha a barátod beszélget lányokkal!

Nehéz, de el kell fogadni, úgyse lehet ellene semmit se tenni, tudom milyen az, ha nagyon féltékeny vagy fordított esetben (én is ilyen vagyok), de amíg fordítva ezt nem tűrnéd el, addig valami nem stimmel... addig te se csupán barátként tekintesz a srácokra, hisz erre gondolsz, na neki biztos tetszem, hmm ő bókol, neki is... amíg ilyesmin agyalsz, addig nem jársz jó úton szerintem, olyanokat keress, akinél ez nem gondolkoztat el kicsit se. Egyébként könnyen elcsábulhatsz, bármennyire is tagadod. Szóval csak okosan...

2012. aug. 27. 22:37
 12/12 A kérdező kommentje:

ma 22:37:

Igen, igazat adok neked sok mindenben, tényleg el kellene fogadni a fordított helyzetet is. De arról van szó, hogy magamról tudom, hogy semmit sem csinálnék, magyarul magamban bízok. A barátomban is igyekszem bízni, de sokszor nagyon nehéz, főleg, hogy a csajok hihetetlen módon tudnak tapadni, és minél jobban mutatja a fiú (jelen esetben remélem a barátom), hogy neki nem kell csaj, van barátnője, annál vonzóbb a lányok szemében. És igen, tudom, meg kell bízni benne, de néha nagyon nehéz, nem csak benne, hanem magában a környezetében is bízni, na meg ott vannak a haverok...

2012. aug. 27. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!