Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen bunkók és elérhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók és elérhetetlebek a BMX-es fiúk?

Figyelt kérdés
Szivesen megismernék párat,mert nagyon bejönnek...akik OSG-n indulnak,azok is ilyen bunkók?
2012. aug. 27. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért kell neked pont OSG? Mert azzal fel tudsz vágni a barátnőcijeid előtt? "Juuuj nézzétek csajok, az a srác aki nekem udvarol volt OSG-n..^^".. Mert ha ilyesmire "kell", akkor szerintem inkább most hagyd békén az egész BMX/Dirt/DH/MTB/CC/FR-es nemzedéket..
2012. aug. 27. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne ennyire egy kalap alá venni őket:) igaz, hogy én nem sok BMX-es fiút ismerek.. azt aláírom, hogy persze vannak bunkók is köztük, de hát hol nincsenek?! :D elhiheted, hogy a vízilabdások, MMA-sok, focisták, kondisok között is vannak bunkók(most hirtelen ezek jutottak eszembe) .:D
2012. aug. 27. 22:12
 13/19 anonim ***** válasza:

5. válaszoló, remélem ez csak irónia akart lenni.

Ha nem, akkor kiválóan prezentáltad a bmx-es pasik bunkóságát.

2012. aug. 27. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Kis homoszápienszek...

Anno mikor én kicsi voltam akkor ezeket a bmx-eseket szétverték,most meg már OSG ? hagyjuk már..

Ha fizetnének akkor mennék..

ja bocs, akkor se!!!

Szóval, a horgászos kollégák a menők.

Mint én, megfogod a halat majd vissza engeded..Így megy ez..

Nah akkor ki is lopta el azt a biciklit? Hadd halljam csak..Mennyi? 345 000 Ft. Köszön ,előre is..Szóval akkor szeretnék rendelni egy dupla kolbászos kecsap mustáros tengeri uborka salátás pizzát..A telefonszám csak privátban

mert nem személyeskedünk,szóval van még itt nála megy vemhes kanca..eladó! olcsón..akit érdekel..illetve egy pár mosatlan ismétlem mosatlan edzőcipő.Jó állapotú,illetve jó szagú..

Igen..figyelj csak..mit szólnál ha elmennék majd lócsólkodni? vagy ne,kisasszony!?

De majd a pénzt kérem ám,30 000 ft + áfa..

üdv. Dr.Kéményseprű László Anna

2012. aug. 27. 22:55
 15/19 anonim válasza:
BMX=Homárbicaj
2012. aug. 27. 23:47
 16/19 anonim ***** válasza:
A 2.-al, és a 15.-el tökéletesen 1etértek!
2012. aug. 28. 01:43
 17/19 anonim ***** válasza:
5.válaszolónál azért kíváncsi lennék ő engedheti meg a DC és a többi szart vagy inkább a szülők.DC helyett a sok kisfszoskodó inkább azt íratná magára:Anyám vette munkából
2012. aug. 28. 16:56
 18/19 anonim válasza:
én lehet hogy megyek nézőnek osgre jah és aki írta hogy kis vékony testük van a bmxeseknek akkor az elégé hülye mert ha közelről megnézel egy olyan bmx-est aki már évek óta bicózik akkor tisztán látszanak az izmai és még jobban munkálja az embert mint a konditerem..én is azért bicózok mert a konditeremben kissé tömeg iszonyom van
2012. aug. 29. 14:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Az OSG-n az ország legjobb 15 ridere indul és egyébként meg mindenek olyan nője van, hogy be is szarsz. Nem elég neked pistike akinek most lett egy Lofty Freestyle-ja és már tud szépen ülni rajta?
2013. jún. 27. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!