Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt most mi a helyzet? Jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt most mi a helyzet? Jól tettem, hogy nem hagytam? Van okom "besértődni"? (19/L,20/F)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy barátommal tegnap előtt vitatkoztunk. Kérdeztem valamit,haverjáról,(nem lényeges,hogy mit) a lényeg,hogy ideges lett és az agyára mentem kis idő alatt.Mondtam,hogy megyek fexem.Lefeküdtem,be is aludtam,mikor (mivel társasházban voltunk,eléggé vékonyak a falak és nem egyszer fordult már ez elő) egy pár szexelt a felettünk lévő lakásban.Nagyon hangosak voltak,arra is keltem fel.Barátom fürdött(tudni kell róla,imád a kádban feküdni órákig),mikor egyszer csak kimászott a kádból,a csapnál engedett vizet,majd visszament a kádba.Egyértelmű,hogy magának csinálta a kádban.Közben fent szexeltek,ergo nekem az jött le,hogy a női hangra csinálta...

Nekem ez nagyon rosszul esett,akár veszekedtünk előtte,akár nem.Olyan érzés,mintha "megcsalt" volna,borzasztó rossz volt.Mikor kiszállt,megkérdeztem,miért szállt ki a kádból 2x is,de nagyon terelt,mire én mondtam,hogy tudom,hogy miért... (De nagyon bunkó volt egész beszélgetés alatt,én meg persze teljesen sértett,ideges), hatalmasat veszekedtünk, el akartam menni, nem engedett el, "megbeszéltük",ami abból állt,hogy ő közölte,hogy neki a napi 1x-i szex muszáj,szükséges,nem bírja ki,ha nem csinálja nem tud aludni,forgolódik stb... Nem nagyon értem ezt,de mindegy. Közben közölte,hogy nem is izgul fel a hangokra stb stb...

(Ugyanmár,melyik pasi nem izgult volna fel erre... :S)

Aztán másnap elmentem hozzájuk,néztünk filmet,bealudtunk,este nem volt semmi.Reggel egyből tapizással ébresztett,egyértelmű,hogy csinálni akarta,de nekem az azelőtti este miatt valahogy nem volt hangulatom. Be is sértődött,flegma is volt,hazahozott alig köszöntünk el egymástól...

A kérdésem,hogy jogosan esik ez nekem rosszul vagy ez olyan hiszti,ami tök felesleges? Nekem amióta kimondta azt,hogy a napi 1x szükséges és neki muszáj csinálnia (vagy velem vagy magának) nagyon rosszul esett. Nem vagyok gép vagy tárgy,akit erre kell felhasználni... Az meg,hogy pont akkor csinálta a pár is,amikor ő,lehet "véletlen" is,de én úgy érzem hatalmasat csalódtam benne... Fordított helyzetben,szerintem neki sem esett volna jól,ha én csináltam volna,miközben egy másik pasi nyög...

Szóval most ott tartunk,hogy be van sértődbe, szerinte (gondolom) jogosan, én meg csalódott vagyok.

Mi a véleményetek erről?

2009. júl. 26. 13:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értem... igazatok van! Köszönöm szépen, aranyosak vagytok,h segítettetek!

Az utolsó válaszolónak még annyit,hogy egészségügyi problémám elég sokszor van (fokozatos "felfázás") és tényleg nem tudjuk minden nap csinálni,de akkor sem vagyok vele önző,csinálom neki kézzel,szájjal,ahogy szeretné,még ha nekem nem is lehet... Aznap elég elfoglaltak voltunk,nem jött ki a lépés,mindig volt más programunk,este meg jött a veszekedés nem tudtuk csinálni...

köszönöm szépen mégegyszer Nektek!

2009. júl. 26. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem elégíted ki, miért ne meszturbálhatna???

Nem baj persze, h neked nincs mindig kedve, de akkor legalább ne sértődj meg, h könnyít magán. Minden pasi masztizik különben meg. Jó majdnem mindegyik, még akkor is ha van párkapcsolata. Az én barátom is cisnálja. És akkor mi van?

2009. júl. 26. 17:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Úgy látszik nem olvastad el az összes kommentárt... Írtam,hogy nem az a bajom,hogy csinálja általában. Nem írom le többször mi a probléma, olvasd el figyelmesen, leírtam már párszor.
2009. júl. 26. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon hülye vagy már ne haragudj. Attól, hogy azt mondta neki naponta szüksége van rá, még nem azt jelenti, hogy te egy gép vagy. Tanulj már meg értelmezni jó? Pedig nem egy bonyolult mondat.... A másik meg, ahogy írták párán, most nem mindegy neked mire veri? Abban az esetben, ha te nem szexelsz vele, akkor mit csináljon? Nem azt mondom, hogyha barátnő van az = a szexel, de lehet 2-3 naponta akarod, ő meg mindennap. Tudod egy kapcsolat tényleg 2 féltől függ és ezt nem csak akkor kell mondani a fiuknak mikor náluk van a baj, hanem akkor is, mikor ti, lányok vagytok problémásak. Ő valószínűleg tiszteletben tartja az igényeid (mert gondolom, annyira nincs kedved, hogy még kicsapni sem bírod neki), akkor te is tartsd tiszteletben azt, hogy ha nem elégíted ki, akkor maszturbálnia kell (amúgy is, miért is ne csinálná? Mert te azt mondod vagy egyes, hogy is mondjam: függő pics@ válaszolók akik életükben nem láttak még jó pasit?) Ja, hogy te is ott voltál, Istenem, van ilyen.
2009. júl. 27. 01:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Még annyit: valószínűleg azért verte ki akkor, mert felizgult a "női hangra". Gondoltam, ma sem lesz semmi ezért könnyített magán, nem gondolva azt, hogy te még akkor is "kémkedsz" utána. Mikor rákérdeztél nem mondta el neked, mert ismer (na látod ez már inkább gáz, hogy mivel ismer, tudja milyen vagy, és kénytelen hazudni), és tudta, hogy, ha megtudod akkor itt 3. világháború lesz. Ilyen egyszerű. Gondolom most azt gondolod, hogy: "de hát ki bírhatta volna, nem halna bele". Mint, ahogy te sem abba, hogy legalább akkor te csinálod neki, ha már nincs kedved.
2009. júl. 27. 01:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolta*
2009. júl. 27. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!