Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. csók. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig bármelyik osztálytársamat, barátnőmet kérdeztem, mind azt mondta, hogy már csókolózott. Én még nem. Nagyon ciki, ha megkérdezik és mondom h nem és elkezdenek rajtam nevetni. Nagyon szeretnék már 1 fiút, de úgy érzem, senkinek se tetszem. Tényleg ilyen ciki, ha még nem jártam senkivel és még nem csókolóztam? mit tegyek?

2012. aug. 27. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. aug. 27. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Kezdjük ott, hogy hány éves vagy? Mert ezt nem árt tudnunk.
2012. aug. 27. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:

kor nélkül elég nehéz tanácsot adni, de ami fontos:

soha ne azért "akarj" fiút, egy fiút, akármilyen fiút, csak hogy legyen. várd meg azt ameddig eljön az alkalom, úgy is el fog jönni... az meg, hogy a többiek ezért kinevetnek, nem neked kínos...

2012. aug. 27. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen, valóban jó lenne tudni hány éves vagy. De ne akarj annyira pasit! Nem azzal leszel "felnőtt" hogy neked már van, vagy éppenséggel csókolóztál. Meg amúgy is, ha valamit nagyon akarunk, nagyon rákoncentrálunk akkor az úgysem úgy fog elsülni. Bízd a véletlenre. Mert úgyis a legváratlanabb pillanatban fognak megtörténni a dolgok.: Megismersz egy fiút, megcsókol stb.

Na meg, az osztálytársaid. El ne hidd már, hogy mindenki csókolózott, mert szerintem biztos nem igaz. Legtöbbször az emberek imádnak nagyzolni, csak azért, mert azt hiszik ők különben a többiektől, amikor ez cseppet sem igaz.

Szóval ne legyél szomorú mert nincs senkid! Élvezd ki az élet minden percét még így is!

16/l

2012. aug. 27. 19:38
 5/11 A kérdező kommentje:
12
2012. aug. 28. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
akkor ne csókolózz ilyen fiatalon..az osztályban mindenki csak hazudik..
2012. aug. 28. 12:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy páran hazudnak, de a legtöbbet már láttam csók közben és ez alapján gondolom, hogy a többi sem hazudik, de köszi mindenkinek!
2012. aug. 28. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:
12 évesen?És még ki is gúnyolnak..az eszem megáll.Basszus, lassan már ciki lesz ha 10 évesen még szűz vagy?!Ráérsz, szard le ha ilyenekkel cikiznek:) Én sem csókolóztam/jártam még senkivel.14L
2012. aug. 28. 23:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha már ketten felvállalták, beszállok én is... :D

Soha ha életben nem csókoltam meg senkit. Pedig 17 múltam. Van egy lány ugyan, aki tetszik, Ő is 17, és még Ő sem esett át rajta. Akkor miért is lenne nmeked ciki ez 12évesen? :) Ne figyelj a környezetedre. 2hét múlva sírni fognak, hogy "jajj, kidobott a pasim/csajom".

2012. aug. 28. 23:21
 10/11 anonim válasza:
Ne halgass rájuk .Ez a te életed és nekik nincs beleszólásuk még abba sem, ha te apáca akarsz lenni xD (csak vicc) Velem is igy volt. Fel se vedd. És nem, nem ciki.
2012. szept. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!