Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálad hol kezdődik a megcsalás?
Ez változó. Ha csak egy csók volt, de érez valamit a nő iránt, akkor már az is elég.
De ha dugott egy más nővel, az nem mindegy, hogy miként. Ha részegen fetrengett valakivel, de pl. nem tudja az elérhetőségét és később úgyse találkoznak... Úgyis csak tárgyként kihasználta azt a nőt, egy dugást jelentett neki...
Így még elnézném a félrekefélést.
De ha már kezd a nővel érzelmileg is kötődni, és tök mindegy mit csináltak, egy csók se szükséges hozzá, akkor az a legrosszabb. Hiszen én akarom birtokolni az ő lelkét, hozzám tartozik és az enyém.
Egy laza numera, amit az állatias ösztönei vezéreltek, az elmegy még, de tényleg csak akkor, ha nem kezdett már el kötődni hozzá.
Bármilyen fizikai kontaktus, amit a vonzódás eredményezett, nem baráti viszony. (pl nyilván nem megcsalás, ha a barátom megöleli a barátait, de ha egy csajt ölelgetne, akitől akar valamit, az erősen szúrja a szemem)
A petting,szex szinten meg kb minden...
Én is úgy gondolom, mit valamelyik előttem író, hogy ha van érzelmi kötelék, akkor már mindegy mi történt/nem történt.
Viszont én még egy ösztönből elintézett félred*gást sem bocsátanék meg. Sőt, valószínűleg még egy szimpla csókért is simán kivágnám rosszabb napokon. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!