Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Mit lehet tenni? Lehet igazam van? Bővebben
lent.
Most akkor te fiu vagy vagy lány?
2009. júl. 26. 01:52
Nállunk is elég sokszor van hogy ő megy haverozik meg ilyenek és nekem meg szól ha túl sokat barátnőzök.És amelyik párt ismerem azoknál is nagyjából így megy ,hogy a fiu bárhova míg a lány le van korlátozva. Szerintem lehet hogy félt téged a fiúd( mert szeret) és ezzért nem enged , viszont (minden fiunak kell a szabadság érzete egy kicsit ) ezzért ő menne hogy meglegyenek a haverok meg ilyeneek , téged pedig nem enged mert akkor halálra aggódná magát! de ezt mondjuk vele kell megbeszélned ha tudod . Ha pedig nem akkor én ráilyesztenék ,vagy ilyesmi.
2009. júl. 26. 01:56
Eleinte nálunk nem volt korlátozva senki,aztán elkezdte a féltékenykedést,ne menjek nélküle sehova...utána gyakorlatilag kiharcolta hogy énis féltékeny legyen,ne akarjam h nélkülem bármit csináljon,neki kell hogy gyakorlatilag minden másodpercéről tudjak,és viszont...
vannak ilyen emberek,vagy elfogadod,vagy sem,te döntésed
2009. júl. 26. 10:02
4/10 A kérdező kommentje:
1-nek. Bocsi fiúvagyok:) És előtte eléggé mozgalmas discos bulizos életem volt stb:)Sose voltam itthon.De piálni nem piáltam.Szóval én mondtam le dolgokról. Ő semmiről se.
5/10 A kérdező kommentje:
2-nak. PASI VOK:D De azért köszi. Na most az van, hogy ő is midnig tud, hova megyek tudja mikor érek haza ha gondolok rá stb. Így lett megszokva. De ő meg nincs így. És ha én szólok kattog. De ha ő szól én érezzem magam szarul. Szóval az zavar, hogy ha én belementem meg nekem jó, meg ő kérte meg én elő se jönnék ilyennel mert ordítana. Akkor ő miért?! És ha elő is jön akkor mé fenyeget meg kattog érte. Sztem nem fer. Meg én hívom mindenhova ő meg ha úgy van kitalál vmi kifogást, hogy jajj bnőimmel meg stb. Én is barátaimmal mentem pizzázni alap, hogy vittem. Szóval nem értem. Ma nem fogok semmit se szólni ezekről, mert tudom, hogy ez mégszarabb neki mintha ordítanék.
Hát szerintem őnző....szeret téged ha továbra is ilyen akkor mond meg neki h ez neked igy nem jó és h szüneteljeteek ne szakítsatok hanem szüneteljetek ha szeret figyeld meg 1-2 napon belül észhez fog térni!! Ha meg nem akkor meg egy hülye önző p... aki nem érdemli meg a szerelmed!! rem azért vmenyire hasznos volt
puszii egy lány
2009. júl. 27. 16:18
Ez a lany meglehetösen önzö modon viselkedik veled. En elsösorban azt tisztaznam, hogy egyenranguak vagyunk a kapcsolatban, ugyhogy vagy mindketten elmegyünk szorakozni, vagy mindenki marad otthon a feneken. Es ha ezen ordibalni kezd, akkor tudatositanam vele, semmirre sem megy a zsarolassal, hogy elhagy! Tegye. A masik dolog amit tisztaznek, hogy vannak erzelmeim, es soha többe ne jattszhat velem. Ha ugy viselkedik, ahogy nekem az nem tettszik, igenis szolnek, meghozza azonnal, es ha nagyon felb...na az agyam, lehet elküldenem a francba. Meg ha nem is örökre, de megkernem, hogy hagyjuk kicsit beken egymast. Menjen haza, es gondolja at, hogy mit jelent neki ez a kapcsolat. Ha szeretne, visszaterne hozzad, es nem kicsit valtozna is, ha nem, akkor egyertelmü, hogy nem szeret.
2009. júl. 27. 16:20
8/10 A kérdező kommentje:
Utolso 2-nek:) Egy lány, kva hasznos volt:) Szóval igen. Az a helyzet, hogy ezek után mondja, hogy menjek én is. De könyörgöm így? 19 évesen a 16éves feje miatt otthon ültem most ő dönt és akkor?! És tegnap ment sétálni, hogy gondolkodjon. Ma normális volt. Na mondom meglepem elhívom a barátnőjét hozzá aki csengetett, hogy meglepi. De tévedtem. Nem változott semmit csak, hogy nem hoztam fel a témát rendes volt. Ugyan úgy van vele. Hogy ő így akarja de szerelmes. Most beszéltem a barátnőjével, hogy menjen el hozzá meg elmondtam az egészet. Megért engem. És kiderült, hogy a hátam mögött tegnap felhívta msnre, csak nem tudott felmenni. 1. Én erről nem tudtam. 2. Nélkülem nem jár msnre. 3. Megvártam míg a munka miatt mek aludni. 4. Újra át akart baszni holott megesküdött, hogy azt sose tudná megtenni, hogy titokba hívja fel. És pont múltkor volt, hogy hazugság miatt uccsó esélyt kapott. Most írok neki terjedelmes sms-t, hogy gondolja meg stb. És majd cask élőbe lepem meg azzal, hogy mit tudtam meg, és hogy innentől örüljön, ha nem hagyom el. De ha leszarja tartja magát hozzá akkor mehetünk. Akkor már nem fog érdekelni.
Bocsi, hogy ezt mondom, de...
16 éves, mit vársz tőle?!
16 évesen a lányok (tisztelet a kivételnek) még azt sem tudják, hogy az élettől mit akarnak, nem hogy egy sráctól. Nem elég komoly egy érett, felnőtt kapcsolathoz. Ez a véleményem. Pedig csak 7 évvel vagyok idősebb nála.
23/L
2009. júl. 28. 00:55
10/10 A kérdező kommentje:
Nem sértesz meg:)Ugyanakkor sajnos rá kell cáfolnom mert kb 3 éve ismerem és nem azért ilyen mert "kicsi" lenne. Ugyan ilyen volt 13 meg 12 évesen is:) És ha rájön akkor a család többi tagja is tud furán viselkedni.Szóval sajnos nem ez a gond.Bárcsak ez lenne:)Nem lennék ilyen:D
Kapcsolódó kérdések: