Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni? :/

Figyelt kérdés

Van egy lány valószínűleg szerelmes lettem belé, elég rég óta ismerem. Vannak olyan elszólásai amiből az jön le hogy bejövök neki, de olyan is amiből az hogy nem.

pl.: "Helyesebb vagy, mint a volt barátom!" vagy "Nem akarnék tőled semmit!" Ezzel kapcsolatban kérnék segítséget!

Az elfelejtés nehézkes lenne mert, emeletes házban közvetlen szomszédok vagyunk... Megkérdezni meg nem nagyon merem, mert ha nem, akkor meg a barátságunk menne tönkre.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 25. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
ez a "nem akarnék tőled semmit" szerintem magáért beszél
2011. okt. 25. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem tapogatózz még. Pl. hívd el valahová (semmi komoly), vagy találj ki valamit, hogy áthívd egy pár percre magadhoz stb. Ezekből kiderülhet, vagy azzal, hogy jobban megismer téged, lehet, hogy mégis megtetszel neki.

Az is lehet, hogy kétségben érzi magát veled kapcsolatban.

Szóval, szerintem szerettesd meg magad vele. :-)

2011. nov. 10. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak mikor lesz a születésnapja? Ha például mostanában lenne születés vagy nevenapja, akkor megkérdezhetnéd, segítene-e neki egy meglepetés sütit készíteni. Egy iylen közös délután alatt sok minden kiderülhet- Ráadásul lesz egy jó pontod is nála, hogy milyen rendes vagy, akarsz anyukádnak meglepetést készíteni. A közös főzőcske közben pedig bókolhatnál neki, és a reakciójaiból is tudnál következtetni arra, hogy tetszel-e neki.
2011. nov. 10. 16:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tippeket! :)
2011. nov. 13. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem szexelj vele barátilag. Ejtsd el egyszer, csak úgy súlytalanul, hogy szívesen kipróbálnám Veled, jó barátok közt hallottál már róla, hogy voltak akik próbálták.:)

A nők úgy vettem észre, menekülnek azok elől, akik szerelmesek beléjük, viszont azt szeretik, ha meg akarják dugni őket. Aztán még lehet belőle több is.

2011. nov. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!