Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudok még tenni?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt... Elméletben nagyon szeretjük egymást, de gyakorlatban nem érezteti velem. Én mindent feláldoznák érte, de ő még a ValóVilágot se adná fel értem... Sokat vitázunk a Való Világon, mert utánna már nagyon maximum 45 percet tudunk beszélni, mert utánna aludnunk kell... Teljesen nem fontosnak érzem magam... Ugy minden felém kerekedik... Próbáltam megbeszélni vele, de sosem jutottunk dülőre. Komolyan, most ott tartok, hogy az lenne nekem a legnagyobb meglepetés, ha egyszer ValóVilág helyett velem beszélne... Olyan nagy kérés ez?! Én nagyon szeretem, és elvileg ő is engem, de gyakorlatban nem nagyon érezteti... Visznont nem hazudós fajta, még sosem hazudott nekem... Már rég ismerem. Irjatok, légyszi. L.2011. okt. 20. 01:53
2/5 anonim válasza:
arra nem gondolsz h talán az az egyetlen kikapcsolódás a napjában ( v ő is az emberi viselkedést elemzi XD)...veled máskor is tud beszélni, de tvzni munka mellett..az luxus, általában...szóval miután vége a vv-nek, bújjatök ösze az ágyban..akkor érezni fogod h szeret...ha úgy alszotok el, meg úgy is ébredtek(kiv ha forgolódtokXD)
3/5 anonim válasza:
Aki valóvilágot néz jó ember nem lehet, hagyd el. Keress egy olyan férfit akinek van agya, tudom manapság ez nehéz kritérium.
4/5 anonim válasza:
Keményen intellektuális csávó lehet :D
5/5 A kérdező kommentje:
ööö... még nem vagyunk felnőttek... :D
2011. okt. 20. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!