Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a lánynak hogy nem tetszik?

Figyelt kérdés

Szoval az egész ugy kezdődött hogy ugyebár én mindennap járok focizni és egy lány is jár velünk játszani.Szoktunk beszélgetni meg minden,és egy időbe kezdem észre venni hogy ő többet akar.Szoval ha gólt lövök,ölelést akar,ma csak ültem egyedül ő meg fentről átkarol,és mindig nevet rám.A baj csak az hogy a csaj nagyon csúnyácska,de viszont remek barát,szoval en nem akarok tőle semmit csak barátásgot.Egyenlőre nincs párkapcsolatom.Félek már nincs sok hátra és már jobban kezd nyomulni.

Bence F/17

2009. júl. 26. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem lépd át azt a "bizonyos" határt, viselkedj vele barátként. ne közeledj, viselkedj vele úgy mintha egy fiú barátod lenne így egy idő után csak rájön hogy mi a helyzet és szóban még "meg sem kell sértened"
2009. júl. 26. 01:12
 2/3 anonim ***** válasza:
ha pedig rákérdez, mondd azt, hogy egy ilyen jó barátságot semmiképp nem szeretnél kockáztatni.
2009. júl. 26. 01:22
 3/3 anonim ***** válasza:
én lány vagyok inkább ne mondj semmit , legyetek továbbra is csak barátok ne is hozd fel a témát és szerintem a csaj sem fogja vagy ha igen akkor mond azt amit az előttem válaszoló , hogy nagyon jó barát és nem szeretnéd elrontani , mert előbb utóbb megharagszotok egymásra és neked a barátság többet ér
2009. júl. 26. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!