Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy lánynak, hogy szerintem "we fit together"?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:59
1/13 anonim válasza:
így : Bus the mag (ejtsd ki! :D)
vagy így : Me of us one? (ejtsd ki! :D)
2/13 anonim válasza:
Gyűlölöm mikor ilyen angol hülyeségekkel jönnek az emberek. Csak azért ne próbáljanak meg angolul beszélni (ráadásul csak 1 mondatot, nem is párbeszédet) mert jobban hangzik.
Egymáshoz illünk/egymásnak teremtettek-kel mi baj van?
4/13 anonim válasza:
we fit together like if we was two lego's
8/13 anonim válasza:
Ezt sürgősen felejtsd el!!! Ez a szöveg nagyon gáz!!!!
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor illünk egymáshoz :)) Bocs, csak annyira tetszik, ahogy ezt kiejtik angolul :)
Ő is meg én is félünk most kicsit a párkapcsolatoktól (mindketten most vagyunk túl egy hosszabb kapcsolaton), de szerintem nem lennénk rossz pár. Emiatt gondoltam, hogy esetleg ha egy néhány nagyon erre utaló mondatot elejthetnék, az szerintetek hatásos lenne?
2011. jún. 7. 00:00
10/13 anonim válasza:
Hát ha magyar, akkor semmiképpen ne így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!