Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már valakinek része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek része ilyenben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Távkapcsolat. Megismerkedtem egy fiúval és az ország másik felén lakik.. Még nem jöttünk össze,de jó esélyt látok rá.Azt mondta,hogy feljön hozzám majd...mégis úgy gondolom,hogy nehéz lesz kibírni,hogy havonta 1x esetleg 2 havonta láthatom őt személyesen.. Tapasztalatok?Hogy bírtátok ki? Valami jó taktika?

Esetleg azon gondolkodtam,hogyha már komolyabb lesz a dolog..itt aludhatna.. fiúk,hogy fogadnátok ha majd a barátnőtök felajánlaná Nektek?

2012. aug. 27. 09:00
 1/4 anonim válasza:
Hát hasonló cipőben járok veled, csak 1 kicsit jobb a helyzetem. Mert az én barátom Debrecenbe jár suliba és kolis. Én meg Tokajba vagyok. 1 héten 1x láthatom majd szeptembertől és nagyon félek is tőle h milyen lesz kibírni nélküle. Szerintem az jó ötlet h ott aludjon nálad! De én azt nem bírnám ki h 1 vagy 2 havonta 1x látom... Te döntésed
2012. aug. 27. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel nagyon hasonló helyzetben vagyok, természetesen örülnék egy ilyen ajánlatnak.:)
2012. aug. 27. 09:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Nektek merre fele lakik,és ti hol laktok?
2012. aug. 27. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Volt már távkapcsolatom, de nem jött be.

300km volt a távolság, így az hogy ott aludtam a lánynál a szülőknek is az első perctől fogva természetes volt. Szóval máshogy ne is próbáld ki a dolgot.

De így is sok volt az ingázás, és baromi drága volt.

25F

2012. aug. 27. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!