Szellemlevétel hogyan működik? Volt már valakinek ilyenben része?
A szellem mért lenne ugyanaz mint a rontás? nem is értem...
A válaszok engem is érdekelnének az eredeti kérdésre:)
Saját magad is leveheted, mond neki, távozzon nyugodtan, nincsen szükséged rá, vagy ha megidézted akkor azért kérj bocsánatot és mond neki menjen el. Ha rokon vagy valaki aki nem régen halt meg, akkor köszönd meg neki a látogatást, búcsúzz el tőle és engedd el.
Ha viszont csak úgy rád ragadt és nem okoz gondot akkor szimplán küld el.
De bővebb infó hiányában nem lehet többet mondani.:D
Igen, lehet bonyolult meg nem is. Oda írtam, több információ hiányában, nem lehet mondani semmit sem.
Többségében bonyolult, de lehet egyszerű módja is.
A szellem és az emberre tapadó mindenféle kisebb dolog nem ugyanaz. Bizonyítani csak úgy tudnád, ha magad látnád. Mivel kevesen látják(a legtöbben csak hazudják hogy látják), ezért nehezen bizonyítható. Ha aggódsz hogy bármi ami nem oda való ólálkodik körülötted, akkor fogj egy adag zsályát, vagy ha az nagyon nincs akkor más aromás növényt, és égesd el úgy, hogy a helyiséget alaposan megtöltse a növény füstje. Ha tudsz szerezni a tömjén is nagyon jó. Nekem sosem volt pofám bemenni az Eklézsiába venni, mert már a fehér gyertya miatt úgy néztek rám mint a gyilkosra...
Na a lényeg annyi, hogy az olyan dolgok amik előszeretettel őgyelegnek az emberek közelében, és nem jópofaságból, azok nem szeretik az ilyen erős aromájú füstöket. Ha olyasmi van a közeledben, ami ezeket kibírja, azt pedig nagyon észreveszed, tehát nem kell rá bizonyíték, mert azt érezni fogod.
a kedves, felebaráti szeretettel teli eklézsia, ahová tartozol...
Némi zsájától nem fog elmenni. 47%-al értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!