Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS! Küldjek, vagy ne küldjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Küldjek, vagy ne küldjek?

Figyelt kérdés

Fiúk, örülnétek, ha postán kapnátok szülinapra egy titokzatos személytől egy drága és szép autómodellt, amiről kellemes emlékek jutnának az eszetekbe? Nem tudnátok biztosan ki küldi, de egy régi történet jutna eszetekbe.

De esetleg eszetekbe jutna egy lány, akit kicsit kinevetnétek, ha futna utánatok, mert nem vennétek komolyan. Az autó mennyire befolyásolna a rágondolásotokban?

2012. aug. 26. 19:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Csak az első másfél oldalt olvastam el. De szerintem hagyd. Nagyon szép és kedves gesztus, de ahogy mondtad lehet nem is köszönné meg, nem csinálna semmit. És akkor szegény kocsit kiadtad a kezeid közül valakinek aki meg se érdemli :(.

És akkor a kocsi is szomorú lesz meg te is. Max vedd meg magadnak, hogy majd te emlékezz erre a pillanatra, de ne add oda neki :). Később megbánnád. Szóval dönts jól és ne add oda.

2012. aug. 26. 21:13
 32/33 A kérdező kommentje:
31-es, köszönöm szépen. tényleg. igazad van :)
2012. aug. 26. 21:39
 33/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom, olvas-e még valaki, ASOT kérte, hogy írjam meg a végét.

Nem vettem meg az autót, mindent mérlegelve úgy éreztem, hogy nem érdemli meg. Vettem magamnak egy parfümöt a pénzből :D

2012. szept. 8. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!