Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS! Küldjek, vagy ne küldjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Küldjek, vagy ne küldjek?

Figyelt kérdés

Fiúk, örülnétek, ha postán kapnátok szülinapra egy titokzatos személytől egy drága és szép autómodellt, amiről kellemes emlékek jutnának az eszetekbe? Nem tudnátok biztosan ki küldi, de egy régi történet jutna eszetekbe.

De esetleg eszetekbe jutna egy lány, akit kicsit kinevetnétek, ha futna utánatok, mert nem vennétek komolyan. Az autó mennyire befolyásolna a rágondolásotokban?

2012. aug. 26. 19:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Én egy meztelen képsorozatnak jobban örülnék!
2012. aug. 26. 20:04
 12/33 A kérdező kommentje:
ASOT , nem tudom, ezért hezitálok. Nem is biztos, hogy megérdemli, ráadásul nem is fogja megköszönni, mert nincs kinek. Csak szeretem, és ezért akartam neki egy különleges meglepit. A barátnőjétől biztos valami vackot kap, de az enyém emlékezetes lenne.
2012. aug. 26. 20:05
 13/33 A kérdező kommentje:

11-es, ez a legjobb válasz :D :D

Szerintem ő is, csak éppen nem szeretnék ilyen módon felajánlkozni, mert visszaélne vele. Nem szexuálisan, hanem lelkileg.

2012. aug. 26. 20:08
 14/33 Mókusgyilkos ***** válasza:
kérdező: nem a sünök. adatbázis nevű cuccról hallottál már? postán szépen be üti az alulképzett postai alkalmazott a gépbe a címet a rendszer hibát jelez hívják a tűzszerészeket azok biztosítják elviszik amikor kiderül h mi az akkor hívják a sünöket nyomozást indítanak megtalálnak és kifizettetik veled a tűzszerészek által elvégzett melót a cucc pedig a bizonyíték raktárba kerül.
 15/33 ASOT ***** válasza:

akkor írj a csomagolásba bele egy kis cetlit is ha nem is telszámmal de egy emailcímmel vagy elkezdenéd a történeteteket a végén ..........és "emlékszel?"

de nyugi a posta nem fogja lenyomozni

16/33 anonim ***** válasza:
az én címemet megadhatod ha gondolod és ha visszajön visszaadom neked ;)
2012. aug. 26. 20:09
 17/33 A kérdező kommentje:
Okés, Mgy, értem. És ha létező cím, de a név kitalált. Mondjuk a nagynénikém öccsének a címe. Azt nem ismeri a címzett.
2012. aug. 26. 20:10
 18/33 Mókusgyilkos ***** válasza:
jah 1 létező feladó nélküli nagyméretű csomag 2012be.. kiküldve ilyesmivel h "törékeny" "sürgős" "feladó kezébe" kicsit se asszociálnak vmi durranó alkalmatosságra :)
2012. aug. 26. 20:11
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszi ASOT, lehet, hogy Mókusgyilkos kicsit vészesen fogja föl, nem olyan komoly az apparátus.
2012. aug. 26. 20:11
 20/33 Mókusgyilkos ***** válasza:
kérdező: megkérsz 1 rokont/havert/barátnőt h had add fel az ő nevével / címével :D azt nem fogják nézni h ő adja-e fel csak azt h létezik-e a feladó.
2012. aug. 26. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!