Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az érzelmi érettséget fejleszteni?
Hat...tudom h nem erre a valaszra varsz, de leggyorsabban...csalodassal. tudom magamrol. Rengeteget csalodtam pasikban, es hidd el..20 evesen ott vagyok, h sokkal erettebb lettem mint a korombeliek, mert rakenyszerulsz megtanulni dolgokat, vedekezni dolgoktol amik bantanak.
Na de az idovel kell amugy kialakuljon mindenkiben..ez attol is fugg hany eves az illeto.
Nekem a baratom 2 eve m,ikor osszejottunk, olyan gyerekes, felelotlen volt. Es most teljesen megvaltozott idovel, mert erettebb lett, felnottebb...ezt az ido hozza magaval.
Itt vegulis rolad van szo v a baratodrol? irj kicsit tobb infot ha pontosabb valaszt akarsz
Rólam van szó.
Nincs barátom, pont emiatt, mert nem vagyok eléggé érett egy párkapcsolathoz. Ezen szeretnék változatni..
Először is magadat kell alaposan megismerned, milyen is vagy te valójában? és vajon hogyan viselkednél egy partnerrel?
Nekem ez rengeteg időbe telt (párkapcsolatban) ráismertem önmagamra és igy könyebb volt megismerni a páromat. Rájöttem, hogy néha nem akarok engedni az igazamból, bár lehet hogy az tényleg téves. igyhát elgondolkoztam és rájöttem, valószínűleg a párom is igy van vele, ő is ragaszkodik a maga igazához, igyhát egy kölcsönös megértés az egész alapja. Keresd magadban a hibát, probáld meg kijavítani, és segits a másiknak, hogy ezt ő is meg tudja tenni. Ez a szerelem alapja. Nem lesz olyan, hogy: Az én gondom, a te gondod. A MI gondunk van. És idővel ezeket egyre könyebb lesz majd kezelni. :) És ne aggódj, az hogy nincs párkapcsolatod az nem jelenti azt, hogy nem is lesz! A mostani világban ez előnynek számít hidd el, a legtöbb 12-13 éves kiscsaj már nem szűz és azt hiszi ő olyan rohadt felnőtt. Nem. Te inkább találd meg a szerelmet a nagyvilágban és legyél boldog! (kicsit lehet eltértem a tárgytól) A lényeg, hogy ismerd meg magad, és ha már megismerted, sőt meg is szeretted magad, add el másnak. Ne legyél más senki kedvéért se! Te te vagy! Mutasd meg a világnak és megtalálod a zsákod foltját! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!