Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már érdekel, hogyan definiáljátok az érettséget. Aki szobatiszta az már érett?
érett akkor ha tisztában van a cselekményeinek a következményeivel, ha felelősségteljesen gondolkodik, ha nem olyan egyszerű mint a faék, van valamennyi rálátása az életre (ami szerintem egy 13-14 évesnél 100 esetből 2-re ha elmondható)...
az a baj, hogy sokan az érettséget a biológiai érettségnek gondolják, mert ugye az elég a szexhez, ha valaki 14 évesen már tudja, hogy hol a G-pontja, meg hogyan jobb sz_pni, az már ugye szexuálisan érett, és az kell a 17-18 éves fiúknak...közben meg minden másnap ideírja, hogy ha a barátom a cicimre élvezett, attól lehetek terhes...na igen...előbb AGYban kellene felnőni, aztán szexelni
20/L
Jó az előző megfogalmazás. Én (is) úgy gondolom, hogy az érettséghez nem csak "olyan" hozzáállás szükséges, hanem tapasztalat is. Amit 13-14 évesen még kevés adatott meg, de szerintem ez így helyes.
Én 19 éves vagyok és most kezdem úgy érezni, hogy jobban átlátok szituációkat, eleget megtapasztaltam, már jobban átfontolom a dolgokat mielőtt kijelentenék bármit is. Szóval lehet, hogy most már elég közel állok az érettséghez. :)
13-14 évesek tuti nem érettek!nem lehetnek érettek!biztos van kivétel akit az élet már elkezdett tanítani,de nem véletelenül van h az ember 16éves kora után büntethető,18 után vezethet..!Mi lenne ha már a 13 évesek vezetnének?:D
Most ide sok üzenet fog jönni h ők igenis érettek,h '16 éve vagyok együtt a párommal,15 évesen ismeretem meg..'-sablonra, de én akkor is avval éretek egyet aki nem hiszi h ők már érettek!egyszer tettem fel egy hasonló kérdést,elég sok negatív kommentet kaptam,főként a 'tinik' támadtak....úgy gondolom hogy majd később rájönnek a mostani éretlenségükre...
22/L
ez a kérdés nagyon tetszik!!
15/L vok.sokan azt mondják éretlen vagyok csak mert bolondkodom hülyülök...de mégis ha valami komolya dönts elött állok úgy érzem helyesen döntök..Pl:volt pár kapcsolatom..de ha úgy láttam a fiu egy dologra hajt elkültem..és ha belemegyek egy kapcsolatba azt komolyan veszem...nem nézek más pasikat komunikálok a barátomal és ha kell hajlandó vagyok változni a kedvéért.Ha pedig ugy gondolom h tévedtem bocsánatot kérek..!akkor én most értett nek titulálható vagyok?
19:12-es. Ez alapján nem megítélhető. Átlátsz az embereken, de...lehet 1 év múlva azt tudod mondani magadnak, hogy jé megint kicsit jobban értem a dolgokat. Legalábbis én így vagyok/ voltam vele.
19/L
oké köszönöm és bocsánat h bezavartam a fö kérdést:)!!
19:12 es voltam
ui: am néha utálok bocsánatot kérniXD:P:P!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!