Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most már érdekel, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már érdekel, hogyan definiáljátok az érettséget. Aki szobatiszta az már érett?

Figyelt kérdés
Ezt nem viccből kérdezem. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy egy 13-14 éves GYEREK hogyan lehet érett!
2009. jún. 15. 18:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves 20:20-as! Szerintem meg nem az az érett, aki felelősséget vállal a tetteiért, ha rosszat tett, hanem képes felelősségteljesen dönteni, és megpróbálni jót cselekedni. Ez duva példa, de az a gyilkos is gyilkos, aki beismeri...

És eléggé üres kifogás arra hivatkozni, hogy mennyire csaodálják a Playmate-eket! Az érett ember felfogja, hogy az, ami ott megy, az enyhén szólva is a népek hülyítése.

És igaza van a 20 éves válaszolónak: a csordaszellem hatja át a tizenéves korosztályt, és lényegében az az igazán erős, aki ennek képes ellenállni. De ez (hangsúlyoznom kell) az én véleményem...

Azt hiszem, hogy mostmár én is tartozom a korommal: 19/F.

Emellett tisztában vagyok vele, hogy még nekem is van mit tapasztalnom. De azt is tudom, hogy sok dolog, amit a mai 14 évesek megtesznek, olyan, amit én sem 14 évesen, sem ma, de 20 év múlva sem tennék meg. És, abból kiindulva, hogy még én is fiatal vagyok, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy rengeteg olyan dolgot tesznek, ami az éretlenségüket bizonyítja...

2009. jún. 15. 20:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Még valami (mint Colombo): itt az előbb az egyik kérdésre adott válaszok között olvastam egy ilyet: a szex része a felnőtté válásnak. Szerintem ez a nézőpont alapvetően defektes. Nem úgy kellene lennie, hogy először felnőtté válik, utána folytat szexuális kapcsolatot? Persze...
2009. jún. 15. 20:48
 23/24 anonim ***** válasza:

a szex része a felnőtté válásnak... nos, azért van ebben is ráció, mert pl. most csak magamat tudom példának venni, 16 éves voltam mikor az első alkalomra sor került, és nagyon elmélyítette a párkapcsolatom (de hülyén hangzik:)), teljesen más szellemben éltem meg, hogy van valakim, akit szerethetek és aki engem is szeret, mert 100%-ban rábíztam magam és tudtam, hogy igen, ő az, aki ezt a dolgot megérdemli, ergo hoztam egy döntést arról, hogy kinek adjam oda az ártatlanságom :) ami szerintem, mármint a szüzesség, simán becsülendő dolog (kár, hogy egyre többen dobják csak úgy oda valakinek)...és jól döntöttem, mert már 4 éve az a fiú a párom, ha nem bíztam voltam teljes mértékben az én és az ő érzéseiben, akkor nem feküdtem volna le vele, szóval nekem hozzájárult a felnőtté válásomhoz a szex.

de neked is igazad van, kedves Kérdező, hogy néha nem ártana felnőni hozzá, nem azt mondom, hogy várjanak vele 30éves korukig, de azért nem egészséges mondjuk 13-14 évesen túlesni rajta (tudom, mindjárt jön valaki, aki 20 éve házas és a férjével vesztette el 13 évesen, nem érdekel, ők a kivételek) , de a nagy többség tizenéves nem kivétel, hanem egyszerűen könnyelmű, és ők vannak többen, és ő miattuk ítélik el, miattuk általánosítanak a korombelik és az idősebbek a fiatalabb korosztályt illetően. tudom, hogy nem szép dolog általánosítani, de ha egyszer 10 esetből 1 csupán az, aki normális, akkor mit csináljon az ember? ha látja, hogy tanácsot ad, de elküldik a francba?! szóval azért vannak itt érdekes dolgok, meg kell hagyni.

off: csak ámulok és bámulok, hogy vannak még ennyire értelmes felfogású 19 éves fiúk:)

az előző 20/L

2009. jún. 15. 21:08
 24/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 15. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!