Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az első veszekedés alkalmával szakítanék?
Párommal tegnap egy kis semmi dolgon úgy összevesztünk, hogy nem is beszélünk egymással azóta. Mindketten feltupíroztuk egy kicsit azt hiszem, mert nem voltunk jó passzban. Végül mondtam neki, hogy felejtsük el, mert hülyeség az egész, de ő folytatta és ez a nem szólok hozzád dolog lett belőle. 4 hónapja vagyunk együtt, eddig nem volt gond kettőnk között. Mindketten 20 évesek vagyunk.
Az előző kapcsolatom tele volt veszekedésekkel, nem szeretnék még egy ilyet. Tudom, nincs párkapcsolat vita és veszekedés nélkül, hiába szeretem őt, komolyan megfordult a fejemben, hogy szakítsunk. Menekülni sem akarok. De fontosabb dolgunk is van annál, hogy ezzel idegesítsük magunkat és a másikat.
Okos enged, kezdjem én a békülést? De úgy érzem neki illene ebben a helyzetben.
Mi a helyes lépés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!