Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem lehet igaz szerelem?
aham
de előbb vagy utóbb megint eljátsszátok majd a gyűlölködős részt :)
fogalom zavarban szenvedők pls ne válaszoljanak.
az "igaz szerelem" azt a szerelmet jelölni ami:
beteljesült, működőképes, és úgy vagy vele h nem kell másik és esetleg 1 olyan tragédiába [:D] torkollik mint a házasság.
az "igazi szerelem" ez vmi olyasmit h nem csak a pénzéért voltál vele :D
Én "hiszek benne". De ez amit leírtál szerintem sem "igaz szerelem". Párommal lassan 5éve együtt vagyunk, de sosem gyűlölködtünk, sosem mondtunk volna olyat a másiknak amit megbánunk. Persze nálunk is voltak/vannak veszekedések, de melyik kapcsolatban nincsenek? Mi is távkapcsolatban élünk már 2éve (sajnos:S hisz jobb lenne ha mindennap egymás mellett ébredhetnénk...) De megtanultuk kezelni a helyzetet, és mindig alig várjuk, hogy újra találkozhassunk. Remélem ez így is marad, és sosem válunk el egymástól.
20/N
ma 09:57 vagyok
Ja és igen, mi is elsők vagyunk egymásnak :) Nem volt se megcsalás se egyéb :)
10:05-ös Gratulálok! :)
Az első szerelem! Jaj! Az volt az igazi! Sosem felejtem el.
Istenem de Hü.. e voltam!
Szakadó esőben kint álltam az ablaka előtt, mert az apja nem engedte, hogy találkozzunk. Olyan beteg lettem, hogy még.
Persze mi azért mindig találtunk alkalmat.
Az apja minisztériumi sofőr volt és engem kis posztinak mondott. Noémi ennek ellenére velem volt elsőnek. Persze nekem is Ő volt az Első. Mikor az apja megtudta, Rendőröket küldött rám, hogy zaklatom a lányát, meg az egész családját. Aztán Elköltöztek külföldre valamilyen követségre úgy, hogy még el sem tudtunk búcsúzni egymástól.
Sosem felejtem el Őt! Lehet, hogy Ő is emlékezik néha rám?
Mindig elképzelem, hogy milyen lenne, ha újra találkoznánk, de talán így a jó, hogy a szép emlékek maradnak meg.
Szerintem nem biztos, hogy jó dolog hosszú idő után újra találkozni, mivel mindenkinek kialakult új kapcsolata van és lehet, hogy azt széttúrná a találkozás. És valószínű, hogy nem is tartana sokáig, ha újra összejönnétek.
A szerelem azonban az igazi volt, és örökre megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!