Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan és hol ismertétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan és hol ismertétek meg életetek első párját?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolat lett belőle?

Kort és nemet is! Előre is köszi! :)

17/F

2012. aug. 20. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

még általánosba 7-ikbe...bátran leültem vele beszélgetni,mondtam hogy tetszik, mondta hogy tetszek neki és jártunk 2-3 hónapig...röviden ennyi :D

19/F

2012. aug. 20. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:

Autós suliba ismertem meg. Ő a B-s én meg a C-s jogsit csináltam. Mind 2 tanfolyam egyszerre kezdődött,és álltunk a folyosón.Beszélgettünk,ismerkedtünk,aztán lett belőle fél éves kapcsolat.

24/F

2012. aug. 20. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Osztálytársam... :D Most vagyunk együtt kb. 4 hónapja, és eddig semmi problémánk nem volt. :D

19/L

2012. aug. 20. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Gimi másodikban ismertem meg, az ő középsulis osztálytársa nekem általánosban volt haverom, így találkoztunk. Másfél évig jártunk.

27/N

2012. aug. 22. 12:47
 5/12 anonim válasza:
Tesóm haverja volt a srác, utána már az enyém is lett. S végül egy rock koncerten jöttünk össze. 9 hónapig tartott. Jó volt!:) 19L
2012. aug. 22. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy táborban, csak ő az ország másikvégén lakott, szóval pár hónapig húztuk aztán feldatuk.:D De nagyon szép élmény marad:)
2012. aug. 22. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy olyan kocsmába,ahová leginkább rockerek járnak.

Én is az voltam,vagy valami olyasmi.Mindketten 17évesek voltunk.

A fiú haverja összejött a barátnőmmel,a párom pedig úgy gondolta Ő meg akkor lefektet engem.Én elég rondácska voltam,Ő meg totálisan jóképű.Nem is értettem mit akar tőlem.

Ittunk párat és egész este csókolóztunk(A szexel még vártunk 2 hónapot,mert nekem Ő volt az első)

Voltak nehézségek a különbségek miatt nameg mert elég zárkózott voltam.De kitartó volt.

6éve együtt vagyunk.

2012. aug. 22. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:

17 évesen a könyvtárban :) Fél évig tartott :)

25/L

2012. aug. 22. 13:00
 9/12 anonim válasza:

Gimis felvételim utáni nap(2010) elmentünk versenyre és összejöttünk. Ő pesti volt, én nyíregyi. Fél évig bírtuk.

17/L

2012. aug. 22. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy internetes játék keretén belül, barátságnak indult, de elsöprő szerelem lett. :D 2,5 éve tart, 14 voltam akkor.

Sajnos távkapcsolatban vagyunk... De egymásért kibírjuk.

2012. aug. 26. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!