Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan és hol ismertétek meg életetek első párját?
Komoly kapcsolat lett belőle?
Kort és nemet is! Előre is köszi! :)
17/F
még általánosba 7-ikbe...bátran leültem vele beszélgetni,mondtam hogy tetszik, mondta hogy tetszek neki és jártunk 2-3 hónapig...röviden ennyi :D
19/F
Autós suliba ismertem meg. Ő a B-s én meg a C-s jogsit csináltam. Mind 2 tanfolyam egyszerre kezdődött,és álltunk a folyosón.Beszélgettünk,ismerkedtünk,aztán lett belőle fél éves kapcsolat.
24/F
Osztálytársam... :D Most vagyunk együtt kb. 4 hónapja, és eddig semmi problémánk nem volt. :D
19/L
Gimi másodikban ismertem meg, az ő középsulis osztálytársa nekem általánosban volt haverom, így találkoztunk. Másfél évig jártunk.
27/N
Egy olyan kocsmába,ahová leginkább rockerek járnak.
Én is az voltam,vagy valami olyasmi.Mindketten 17évesek voltunk.
A fiú haverja összejött a barátnőmmel,a párom pedig úgy gondolta Ő meg akkor lefektet engem.Én elég rondácska voltam,Ő meg totálisan jóképű.Nem is értettem mit akar tőlem.
Ittunk párat és egész este csókolóztunk(A szexel még vártunk 2 hónapot,mert nekem Ő volt az első)
Voltak nehézségek a különbségek miatt nameg mert elég zárkózott voltam.De kitartó volt.
6éve együtt vagyunk.
17 évesen a könyvtárban :) Fél évig tartott :)
25/L
Gimis felvételim utáni nap(2010) elmentünk versenyre és összejöttünk. Ő pesti volt, én nyíregyi. Fél évig bírtuk.
17/L
Egy internetes játék keretén belül, barátságnak indult, de elsöprő szerelem lett. :D 2,5 éve tart, 14 voltam akkor.
Sajnos távkapcsolatban vagyunk... De egymásért kibírjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!