Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
van barátnőm 3 hónapja én nagyon szeretem de már csak szenvedek hogy alig láthatom mert tegnapsem akart velem találkozni mert én 21ig dolgoztam és az már késő van de azért a barátnőivel elbírt menni bulizni engem meg ugye nem hívott volna és ez már nem is az első alkalom csak szenvedek,az ideg jár bennem aludni is alig birok mert nagyon megszerettem de nem tudok így mit gondolni.ti mit csinálnátok?22f 17l
2012. aug. 26. 09:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele! Kérdezd meg,hogy miért csinálja ez. Esetleg megbánta- e a kapcsolatot? Komolyan gondolja-e? Ilyeneket..
2012. aug. 26. 09:14
 2/11 A kérdező kommentje:
kérdeztem már ás azt mondja,komolyan gondolja meg ne gondoljak hülyeséget de ez akkor is furcsa ráadásul azt mondta eddig,hogy azért nem talizunk szombaton mert nem engedik el,de kicsit furcsa,hogy azért bulizni meg elengedik.
2012. aug. 26. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bilizzgass te is, legyél a haverokkal. Ne foglalkozz vele és meglátod majd sírni fog a szája. Ha pedig nem, akkor tényleg nem gondolta komolyan a kapcsolatot. És nem érdemes miatta szenvedni.
2012. aug. 26. 09:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Bulizgass*
2012. aug. 26. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Pedig biztos van valami a háttérben, ha így viselkedik. Ezt csak beszélgetéssel tudod megoldani, bár ehhez neki is úgy kellene hozzáállni...

De azért próbálkozz.

2012. aug. 26. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:

eléggé szomorú, hogy a barátnők ennyire fontosak, én simán kérném a helyedben, hogy legyen Veled, aztán, ha barátnőkkel akar lenni akkor viszlát... ennyi

nehogy már a barátok előbbre valók legyenek egy kapcsolatnál

2012. aug. 26. 09:29
 7/11 A kérdező kommentje:
szerintem szakítás lesz ennek a vége probáltam vele beszélgetni de akkor azt mondja hogy nem engedik a szülei csak azt nem értem akkor bulizni meg hogy engedik el.nagyon fájni fog mert nagyon szeretem de valahogy majd túl teszem rajta magam mert ez így nem mehet tovább szerintem,én minden szabadidőmet vele szeretném tölteni de úgy érzem hogy ö nem.
2012. aug. 26. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
6os vagyok.. bocsi a demotiváló válaszért, de tényleg nm rendjén való, hogy a barátok előrébb vannak. ezt te is tudod... én nem a szülőkben keresném a hibát, hogy hova mikor engedik el, hanem a lány hazudik neked... ugyan már el ne hidd, hogy a szülők előbb elengedik bulizni, mint hozzád...
2012. aug. 26. 09:43
 9/11 A kérdező kommentje:
hát szerintem sem a szülőkel van a baj,főleg hogy nagyon rendes is vagyok vele lehet ez is a baj de ez megfog változni,nem szeretem mikor hülyének vagyok nézve.csak nem tudom hogy tegyem túl magam rajta mert nagyon szeretem meg eddig minden olyan jó volt éreztem hogy ö is szeret de 2hete mintha minden megváltozott volna.
2012. aug. 26. 10:02
 10/11 A kérdező kommentje:
meg hát elhívhatott volna engem is szerintem nem vagyok az az otthonülős típus.meg eddig együtt mentünk csak mostanában nem tudom mi történt.
2012. aug. 26. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!