Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne legyek feszült az évfordulónkon, ne sírjak, boldog legyek?

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon összevesztünk 1-2 napja a cseten, mert elegem lett abból hogy az exével nagyon erős a barátságuk, és mikor elmondtam hogy ez zavar, akkor felidegesedett, úgy beszélt velem mint egy kutyával, és közölte hogy ő semmit nem fog tenni ezellen, meg hogy cirkuszoljak csak stb.

Nem kért bocsánatot sem azóta sem. Viszont ugyanúgy szivecskézik meg szeretlekezik, mint azelőtt, mintha semmi nem történt volna. én visszaírom hogy szeretlek, meg a szivecskéket, de közben majd' elhányom magam...

Mert azóta úgy érzem megtört bennem valami, ha rágondolok már reszketek az idegtől, egyfolytában sírok.

Jövő héten fogunk találkozni, pont az évfordulónk napján, előtte nem tudunk.

Hogyan felejtsem el ezt a rossz dolgot, hogyan viselkedjek boldogan az évfordulón? Segítsetek...

2012. aug. 26. 08:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
akkor igy jartal. ha csak baratok, akkor tenyleg felejtsd el, ha meg meg mindig ereznek valamit egymas irant, akkor az egyreszt ugyis kiderul, masreszt meg a hisztivel csak meginkabb az ex fele lokned a parodat.
2012. aug. 26. 10:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem biztos, hogy együtt tudnék lenni egy olyan pasival, aki ennyire jó kapcsolatot ápol az exével... 19/L
2012. aug. 26. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:

ezert irtam az elobb, hogy ha nem birod igy, akkor inkabb hagy ott, bar tenyleg ilyen volt akkor is, mikor osszejottel vele, vagyis nem lenne szabad ezen problemaznod.

amugy meg nem ertem, miert kene ellensegeskedni az exeknek szakitas utan..

2012. aug. 26. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!