Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy idén ne csalódtál az évfordulónkon?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon várom az évfordulónkat, de a párom sajnos sosem alakít igazán jól, sosem kaptam olyan ajándékot, amire igazán vágytam, bár mindig örültem annak, amit vett nekem. Volt, hogy a mekibe vitt el vacsorázni, és nem értette, mi ezzel a problémám. Mit tegyek, hogy idén ne kelljen csalódnom?
2011. dec. 3. 21:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Elírtam, a kérdés: Mit tegyek, hogy idén ne csalódjak az évfordulónkon?
2011. dec. 3. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mondd el neki, hogy mit szeretnél és ne várd, hogy gondolatot olvasson.
2011. dec. 3. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ez neked ennyire fontos, akkor szervezd te a programot. Vagy finoman utalgass rá, hogy mit szeretnél.
2011. dec. 3. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Ajándék lónak ne nézd a fogát!

Eléggé illúzióromboló lehet a párodnak, hogy ha ő készül valamivel, te meg csalódott vagy, ahelyett, hogy örülnél.

2011. dec. 3. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Te mivel szoktad meglepni őt az évfordulótokon?
2011. dec. 3. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát az én párom semmivel nem szokott készülni, pedig én beérném annyival is, ha szépen szavakba öntené, hogy mennyire szeret és hogy milyen jó érzés, hogy együtt vagyunk... dehát mindig csak én szoktam készülni, ajándékkal, szépen kicsinositom magam, irok neki valami szép idézetet, de erre a reakció, hogy köszöni szépen. Szerintem örülj neki, hogy egyáltalán gondol az évfordulótokra. De végülis ha szeret, nem ez a legfontosabb!
2011. dec. 4. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!