Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljessen egyedül maradtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljessen egyedül maradtam mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudtam ,hogy ez lesz a vége mármint felvoltam rá készülve csak, most nagyon hirtelen jöttek a dolgok most szakítottam a barátnőmmel is kicsit több mint fél év után, és nagyon sz*ul jött ki a dolog ő talált mást viszont már szakított is vele az a pasi kb 2 hét után:D..m1...szóval amióta szakítottam vele teljessen egyedül maradtam a családommal nem beszélek szinte semmit..mármint néha szoktunk meg meg is hallgatnak , de már egyszer elmondtam nekik mit érzek és szerintem ez elég is. Rendszeressen 3 éve járok testépíteni ez az egy maradt meg a múltamból amit szeretek is csinálni. Kívűlről jól nézek ki, sokan meg csodálnak még nők is...de belülről teljessen szét vagyok. Tudom ,hogy most kéne egy másik barátnő és az segítene a helyzeten talán és nem is vagyok ellene, de a nagyobb gond az, hogy egyedül kell mennem mindenhova pl:sörözni vagy bármi...bárhova be megyek bámulnak , hogy miért vagyok egyedül, vagy a termetem miatt. Hamar találnák más nőt, de ahhoz ugye kikéne mozdulni és egyedül discoba pl...nem tudom olyan fura lenne. Szóval egy sző mint száz egyedül vagyok, nincs aki meghallgatna (szó szerint senki) sok embert ismerek amúgy de nincsenek hozzám közel álló viszonyba meg nem is illenek hozzám úgy semmilyen szemmel nézve. Valamiért egyedül vagyok a leghatékonyabb magamra nézve , de akkor is mintha kínlódnák az életben.

Szerintetek nem annyira "gáz" egyedül mozogni a nagyvilágban? egyedül bulizni, egyedül sétálni...egyedül szerezni barátnőt...de mind ezt úgy, hogy spontán , tehát amit eltervezem az agyam direkt nem csinálom meg.

Csak a spontán dolgokra koncentrálok

A munkán kívül.

Meg a másik az, hogy szerintetek megörültem?:D

2012. aug. 26. 01:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Sietek bocs a helyesírás miatt:D (amúgy aludni)
2012. aug. 26. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy megőrültél,én is ilyen alkat vagyok.Magam vagyok önmagam legjobb társasága,csak egy barátnő hiányzik jelenleg az életemből,bár a hosszú távú elkötelezettséget csak 1-2 lánnyal tudnám elképzelni de ők foglaltak.Disco-ba hogy hogy nem azokkal jársz akikkel kondizni?
2012. aug. 26. 01:26
 3/4 anonim ***** válasza:

"Kívűlről jól nézek ki, sokan meg csodálnak még nők is"

Mert pasik is?Ennyire el lenne buzdulva a világ már? :/

Egyébként nem értem mit siránkozol,jól nézel ki akkor meg?Nyomás dugni a jobbnál jobb csajokat más összesz*rná magát örömében ha jól nézne ki

2012. aug. 26. 02:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Sztem csak kissé ráálltál az elmúlt társas kapcsolatodra (biztos ilyen lelki alkat vagy, és jó is volt, meg valójában nem is baj a ráhangolódás, mert végül is ez lenne a lényege), és most meg egyedül vagy, és nem találod a helyed. Majd biztos visszazökkensz a kerékvágásba, mert nekem ilyen "földről felállós" típusúnak tűnsz. Időbe telik, de lerázod, és mész tovább.

Vszeg nem őrültél meg, de eléggé csapongónak és kuszának tűnnek a gondolataid, és a leírásod is inkább egy személyi (ön)kultusz része. Talán ha mások szemszögéből is jobban vizsgálnád a dolgokat, akkor több konzekvenciát tudnál levonni a veled történtekből - de akkor meg lehet, hogy még kevésbé lennél boldog, mert nem tudnál úgy elsiklani a problémák felett. Viszont akkor az meg már nem te lennél...

2012. aug. 26. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!