Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érez még valamit?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja már hogy szakítottunk, mert megcsalt.

De most 1 hete,hogy lett nete és msn-en eddig mindig beszéltünk mert mindig ő lépett rám. Olyan dolgokat ír amit szerintem barát nem ír barátnak. Ott volt buliban is és odajött hozzám beszélgettünk meg táncoltunk és megsimogatta az arcomat is, smárolni is akart, de én elfordultam és olyan jó volt újra átölelni, de közbe mégis más csajokkal volt jó igaz én is más pasikkal voltam,de én még mindig szeretem. Lehet még esély rá hogy összejövünk? Én annyira érzem, hogy ő is érez még valamit irántam, de nem tudom.

2009. júl. 25. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagy hülye vagy ha visszafogadod. Ha egyszer megtette máskor is megfogja. Mivel tudja, hogy veled sok mindent megtehetett bűntettlenül most is arra vágyik.
2009. júl. 25. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja tapasztalt.Már megbántam amit régen megtettem és nem olyan jó a kapcsolat felmelegítve még akkor is ha szereted.
2009. júl. 25. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogyha egyszer megtette, máskor is megfogja. Én is tapasztalatból beszélek. Ha szereted, és ő is ad jeleket meg lehet mégegyszer próbálni szerintem.
2009. júl. 25. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd...aki alapból olyan mentalitású hogy megcsal akkor

sajna sokkal nagyobb az esély rá hogy megint megfogja tenni.

Ha nem is most de 1-2 hét-hónap múlva...

2009. júl. 25. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!