Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha. (? )

Figyelt kérdés
Nos a korombeli fiúk egyáltalán nem tetszenek vagyis van olyan aki tetszik, de neki én nem kellek. Beleszerettem egy 22 éves fiúba, majd egy 31 évesbe és egy 27 évesbe is. Mit csináljak, hogy találjak egy fiút aki kb egyidős velem és szeret? 14/l ( Nagyon magányos vagyok. Kedves, humoros megértő barátra vágyom. Nem vagyok az a nagyszájú beképzelt lány, aki csak szexet akar.
2012. aug. 25. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
nehezen fogsz 14-15 éves fiút találni,aki nem csak szexet akar.nehéz ügy
2012. aug. 25. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Legyél a feleségem:)
2012. aug. 25. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is csak az idősebb pasik jönnek be. 14/l
2012. aug. 25. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagy baj ha egy lánynak az éretebb fiúk jönnek be.

HA ez megnyugtat, saját tapasztalat, hogy a korodbeli fiúknak meg az idősebb/éretebb lányok jönnek be.

Itt gondolok a 16-20 ig terjedő korig.

Azér durva lenne már egy 14 éves fiúnak 30 éves csajszi :D.

VIszont most vicet félre téve, ha nagyon akarsz valakivel beszélgetni, akkorj írj itt egy levelet nékem, és ha van skypeod vagy valami olyan program/oldal ahol lehet beszélgetni, küld el a neved, felveszlek, vagy fordítva és szivesen beszélgetek veled, mindenféle perverzión kívűl.

2012. aug. 25. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
hát megkell várnod vagy találj egy értettebb fiút :)
2012. aug. 25. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyenek az érzelmeid ez ellen nem sok mindent tudsz tenni, mert akkor megpróbálnád a saját lelked becsapni, ami lehetetlen! Nem kell végletekben gondolkodni sem! Megértem ha az idősebb fiukra buksz, de akkor a 17-18 évesek is azok és szerintem az már belefér. Az első válaszadóra pedig ne halgass! Rengeteg mélyérzésü srác van a 14-15 évesek között is.
2012. aug. 25. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire idős férfiakkal barátkozhatsz ha valóban megfog az érettségük,párkapcsolatot viszont nem ajánlok,tartsd a tisztes távolságot.Előttem már írták hogy a találhatsz 17-20-ig fiúkat akik igazán szerethetnek téged és nem dobnak ki az első menet után...
2012. aug. 25. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Irtam privatot.:)
2012. aug. 25. 22:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem azt írtam, hogy szex-et akarok! Azt írtam nem olyan vagyok aki csak szex-et akar! Olvasni is meg kéne tanulni!!!!!
2012. aug. 26. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

egyetértek a 10-es hozzászólóval.

Szerintem se kell megpróbálni elnyomni a vágyakat, mer csak rosszabb.

Inkább megtanulni kezelni kell őket.

Pontosan abban a korban vagy amikor ezek az érzelmek erősödnek fel és nem tudja az ember mit csináljon velük.

De ez majd helyreáll és írányítani tudni fogod őket.

Másrész ha megakarsz valamit kérdezni/beszélni nyugodtan írj egy privátot és megpróbálok segíteni.

Vagy van a kékvonal.hu is ahol gyermekek beszélgethetnek névtelenül olyan emberekkel akik segítenek.

2012. aug. 26. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!