Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés
szóval.a helyzet az,hogy két hónapja lett vége egy 5 hónapos kapcsolatomnak.Azután fél hónapig nemigen beszéltünk...aztán lett valakije.De nagyon rövid ideig..mindössze pár nap.Az utóbbi időben félreérthetően beszél néha...és azt mondta hiányzom neki...és látni szeretne.Ezt én nem értem..megint akar tőlem valamit?
2012. aug. 25. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki.
2012. aug. 25. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
"Ezt én nem értem" - krumplibogár szint. :D Igen, akar tőled valamit megint.
2012. aug. 25. 16:10
 3/8 A kérdező kommentje:
ez semmilyen szint..csak már annyi mindent végigcsinált..hogy nekem gőzöm nincs,hogy mikor mit akar elérni...néha nagyonis félreérthetően beszél anélkül hogy mondanék neki bármi olyant is..néha pedig abszolut normális..és én már nem bírok kiigazodni rajta.fiú létére elég komplikált.de azis meglehet,hogy én vagyok a hülye..és a kedves utolsó kommentelőnek igaza van :DDD
2012. aug. 25. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
biztos be akarja tolni neked a rudit! ;)
2012. aug. 25. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem akartalak megsérteni, csak hát no. Elég egyértelmű jelet adott arra vonatkozóan, hogy igen, akar valamit. :D
2012. aug. 25. 16:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.utolsó előttinek pedig üzenném,hogy nem minden pasi arra hajt.:D és én biztos vagyok benne hogy ő nem azt akarja,mert tudja jól,hogy velem nem lehet csak úgy.:DD
2012. aug. 25. 16:21
 7/8 anonim válasza:
Talán csak megszokta hogy 5 hónapig veled volt mindig, és ugye nem tud egyhamar elfelejteni...ha nem akarsz tőle már semmit, hagyd, majd megnyugszik idővel.
2012. aug. 28. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:
én akarok..csak izé....nemtudom ha ő is.
2012. aug. 28. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!